Accions del document

Inscripció i certificació

Per participar al curs cal formalitzar la inscripció Gratuïta a través de l’enllaç: https://docs.google.com/a/ceucat.cat/forms/d/1_LLw-HbnY0Re5wTZnwUJIYt_b1f02scVqPbixQiXQAQ/viewform El període d’inscripcions serà de l’11 al 18 de novembre, fins a esgotar les places. El CEUCAT NO es fa càrrec de les despeses de manutenció i/o transport. Les universitats, a través dels seus vicerectorats o consells d’estudiants, poden oferir beques per cobrir els costos de desplaçament i manutenció durant les jornades. Informa’t a la teva universitat! CERTIFICAT: Si vols rebre un certificat d'assistència i aprofitament del curs, cal que participis com a mínim al 80% de les activitats i entreguis les activitats de treball autònom . Un cop finalitzat el curs rebràs el certificat al teu correu electrònic. Entre el professorat que imparteix el curs es demanarà una valoració dels estudiants per tal que els millors puguin passar a formar part de la base de dades d’AQU Catalunya i participar en els processos d’avaluació extern (Previ consentiment informat de l’estudiant).

A qui s'adrecen les jornades

A continuació s’indiquen els requisits d’accés al curs:

  1. Estar matriculat en alguna de les universitats del sistema universitari català.
  2. Ser representant estudiantil (es valorarà experiència)

Els interessats hauran de complimentar el formulari d’inscripció en el que hi figuraran les seves dades personals, així com informació de la seva experiència en representació i un carta de motivació (150 paraules).

 

Link: https://docs.google.com/a/ceucat.cat/forms/d/1_LLw-HbnY0Re5wTZnwUJIYt_b1f02scVqPbixQiXQAQ/viewform

 

Es tindrà en compte aquesta informació i l’ordre de recepció de les inscripcions fins a esgotar les 40 places disponibles (15 de les quals estaran reservades per a la UB).


Jornades Obertes
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech