Accions del document

Les persones entrevistades

Comparteix Share
En aquesta secció anirem posant la informació dels entrevistats conforme els partits ens vagin confirmant els noms

Antoni Castellà, CIU

Antoni Castellà CIUNascut a Barcelona, el 26 de juny de 1970. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i Màster en Administració i Direcció d'Empreses (MBA) per ESADE. Professor a ESADE des de 1996. Ha desenvolupat la seva carrera professional en el món de l’empresa a IKL, KRUPP I HOESCH STAHL.

Afiliat a Unió Democràtica de Catalunya i la seva organització juvenil Unió de Joves (1992), ha ocupat diversos càrrecs com ara : Secretari general d’Unió de Joves (1197-2002), Secretari d’Organització d’UDC (2004 – 2010), Membre del Comitè de Govern d’UDC des de 1997, on actualment ostenta el càrrec de Vicepresident Executiu.

Ha estat escollit diputat per la província de Barcelona per CiU a les eleccions al Parlament de Catalunya de 1999, 2003, 2006 i 2010. Fins l’any 2010 ha estat secretari segons de la Mesa del Parlament. També ha presidit la Comissió Legislativa d'Economia, Finances i Pressupost i ha estat membre de la comissió d’Educació i Universitats i Vicepresident del Consell Assessor del Parlament sobre Ciència i Tecnologia.

També ha estat membre del Consell de la Ciutat de Barcelona al districte de l'Eixample (1995-1999). És membre d'associacions com els Castellers de Vilafranca, l’Ateneu Barcelonès,
el Club Rotary i l’YMCA.

Pilar Díaz, PSC

Pilar Diaz PSCBarcelona, 1967. és enginyera superior de telecomunicacions i doctora enginyera en telecomunicacions i professora titular d'universitat.


És militant socialista des dels 16 anys i ha format part de les comissions executives de les Federacions de L'Hospitalet de Llobregat i de Barcelona. Actualment també és Primera Secretària de l'Agrupació Socialista Universitària del PSC, i alcaldessa d'Esplugues de Llobregat.

 

Abans de ser nomenada alcaldessa ha estat Primer Tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Esplugues de Llobregat i portaveu del grup municipal del PSC d'aquest ajuntament, desenvolupant les competències de Serveis Econòmics, Dona i Pla Estratègic, entre unes altres. També ha estat diputada al Parlament de Catalunya a les eleccions al Parlament de Catalunya de 1999 i 2003

Joan Badia i Pujol, ERC

Joan Badia ERCSóc catedràtic de Llengua i literatura catalana d’ensenyament secundari i actualment exerceixo com a professor després d’una dedicació intensa i extensa a la gestió en l’administració pública de Catalunya en l’àmbit de la innovació i gestió educativa, la formació docent, i la planificació acadèmica en l’Educació Superior.

Al llarg de la meva vida professional he estat professor universitari (UAB, FUB i UOC) i formador de professorat d’educació infantil, primària i secundària. He impulsat la formació basada en la pràctica reflexiva i actualment participo com co-fundador i membre actiu de la plataforma practicareflexiva.pro, des d’on es promou un enfocament professionalitzador de la formació docent (inicial i permanent).

També he estat professor de llengua catalana per a persones adultes. He ocupat càrrecs de gestió educativa (direcció, cap d’estudis) en diversos centres públics d’educació secundària. Vaig ser coordinador de desenvolupament curricular per a la implantació de la LOGSE a la Generalitat de Catalunya i coautor dels currículum de llengua i literatura per a l’ESO i el Batxillerat.

He ocupat càrrecs de direcció política al Departament d’Educació a l’administració catalana: subdirector general de Formació Permanent i Recursos Pedagògics (2004-2006), director general d’Innovació (2006-2009) i subdirector general de Planificació Acadèmica Universitària i de l’Espai Europeu d’Educació Superior (2009-2010). Sóc autor d’un nombre molt elevat de publicacions destinades a l’aprenentatge de llengua catalana, a més d’haver estat editor i director editorial. Des de 2010 també dirigeixo la publicació Escola Catalana (Òmnium Cultural).

Andreu Criquet i Giralt, ERC

Andreu Criquet ERCEstudiant de Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma ha militat a les JERC des de l'any 2003 (i d'ERC des del 2006) on ha desenvolupat diverses tasques locals, on ha estat Conseller Nacional i on ara n'és el Portaveu de la Sectorial d'educació i cultura. De forma paralel·la és membre del secretariat del Consell de la Joventut de Barcelona com a administrador i responsable de l'eix d'educació formal i de les entitats estudiantils entre d'altres.

A la universitat on estudia ha estat membre del seu Consell d'Estudiants de Facultat així com el de la UAB en tant que claustral per la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia. A més, ha estat membre per l'estament estudiantil a la Comissió d'Economia i Organització de la UAB i ara és membre del Consell de Govern de la universitat.

Pere Chumillas, PP

Pedro Chumillas PPActualment, Pedro Chumillas (Sevilla, 1964), és diputat a la IX lesgislatura al Parlament de Catalunya. Portaveu a la Comissió d'Educació i membre de la Comissió d'Economia.

Llicenciat en Economia per la UB. Llicenciat en Filosofia per la Universitat de Navarra. PDG per IESE. Director de programes a IESE i, actualment, professor de la Universitat Internacional de Catalunya.

Secretari de Formació del PPC i coordinador de l'Institut Catalunya Futur – FAES.


Eusebi Jarauta, ICV

Eusebi Jarauta ICVNascut a Barcelona el 1952. És enginyer industrial (ETSEIB, UPC, 1977) i doctor enginyer industrial (ETSEIB, UPC, 1989). És professor universitari des del 1982 en l'àmbit de la matemàtica aplicada:  professor agregat d’Escola Universitària (1982), professor titular d’Escola Universitària (1985), catedràtic d’Escola Universitària (1990).  Actualment vinculat al Departament Matemàtica Aplicada III de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

La seva activitat docent s'ha produit en els següents centres: EUET Agrícola i ETSE Agrònoms de Lleida (1977-1992), ETSE Camins, Canals i Ports de Barcelona (des de 1992), EUET Industrial de Barcelona (2000-2005), ES Agricultura de Barcelona (des de 2004).

En l'àmbit de la recerca, estudia la caracterització algebraica i analítica de variables composicionals, els models composicionals de corbes de creixement (growth curves), les equacions diferencials simplicials i la modelització de sistemes dinàmics composicionals.

Ha participat i participa activament als òrgans de govern de la: Claustre Universitari (des de 1980), Consell de Govern (2002-2007 i 2009-2012), Consell Social (2000-2004), Director de departament (2004-2007), Delegat del rector (2002-2006).

En l'àmbit de la política, és adherit a Iniciativa per Catalunya – Verds (des de 1992). I en aquest context ha realitzat les següents activitats: Responsable àmbit universitats ICV (des de 2003), President de la comissió política local d’ICV-Sant Joan Despí (2007-2011), Assessor del grup parlamentari d’ICV en matèria d’universitats i recerca, Assessor del grup parlamentari d’ICV per a l’elaboració de la Llei d’Universitats de Catalunya (2003), Assessor del grup d’ICV al Congrés de Diputats per a la reforma de la Llei d’Universitats (LOMLOU, 2006-2007).

Inés Arimadas, C's

Inés ArimadasNacida en Jerez de la Frontera (Cádiz) en el año 1981. Es licenciada en Derecho por la Universidad Pablo de Olavide de Sevilla, especialidad Derecho de la Empresa. También es licenciada en Dirección y Administración de Empresas por la Universidad Pablo de Olavide de Sevilla (estudio simultáneo de ambas licenciaturas desde 1999-2005). Y estudió un estudio de postgrado: Programa de Gestión de Negocios Internacionales en la Escuela de Comercio IPAG en Niza (Francia). Año 2004-2005.


Ha ejercido como responsable de calidad y administración en un grupo de empresas de servicios industriales (2005-2006). Y desde entonces es consultora Senior en una empresa de consultoría estratégica y de gestión.

Desde el 2010 forma parte de Ciutadans, de donde es la Portavoz de la Agrupación de Jóvenes y es integrante del Comité Ejecutivo del partido, donde ejerce de Subsecretaria de Juventud. Además, ha participado en la Comisión de Juventud del Parlament de Catalunya en representación de Ciutadans. Se presenta en las listas electorales de Barcelona para las elecciones autonómicas  del 25N.

Maiol Sanaüja, SI

Maiol Sanauja SIBarcelona, 23 anys. Està finalitzant els estudis de Filosofia a la Universitat de Barcelona, i és estudiant de Dret i Polítiques a la Universitat Oberta de Catalunya. Té antecendents en la participació estudiantil al Claustre i els òrgans de la Universitat Pompeu Fabra. Actualment és director del Centre d’Estudis Sobiranistes i forma part del grup Solidaritat Catalana per la independència.

darrera modificació: Novembre 2012
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech