Accions del document

Presentació

Comparteix Share
Coneix aquesta iniciativa del CEUCAT que vol portar directament la veu dels estudiants als partits polítics
eleccions parlament 2012L’estudiantat universitari vol jugar un paper actiu en la política del nostre país, i per fer-ho cal estar el maxim d’informat possible. Per aquest motiu el CEUCAT ha acordat ajudar a difondre què volen fer els partits polítics en matèria d’universitats.

 

A la vista de les eleccions del proper 25 de novembre, el CEUCAT vol fer arribar la veu dels estudiants i la comunitat universitària als responsables d’universitats del partits polítics que tenen representació al Parlament de Catalunya i que es presenten a les eleccions per tal de conèixer de primera mà les opinions i els objectius que plantegen.

 

Per això, el CEUCAT obra un espai de consulta oberta via la seva pàgina web amb tots els interessats per tal de recopilar propostes i que ens facin arribar les inquietuds i preguntes perquè puguin ésser traslladades als partits.


Cal deixar constància que la voluntat del CEUCAT no és en cap cas analitzar les propostes, ni valorar-les, ni posicionar-se, ni vincular-se a un partir polític concret. L’objectiu és oferir a l'estudiantat en particular i a la societat en general, d'una forma fàcil i sintetitzada la posició i opinions  que en matèria universitats tenen els partits politics.

COL·LABOREN

AGRAÏMENTS

darrera modificació: Novembre 2012
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech