Accions del document

Grups de Treball 2016

Comparteix Share
Accions del document

Grups de Treball 2016

Comparteix Share
(pendent de redactar)

Aquests grups de Treball estaran actius des de finals de Gener/Principis de Febrer de 2016 a finals d'Abril/principis de maig de 2016!!!

Mobilitat i Habitatge: claus per l'estudiantat

  • Objectiu: Elaborar el posicionament del CEUCAT en matèria d'Habitatge i Mobilitat de l'estudiantat universitari i consensuar propostes que millorin les condicions actuals.

Finançament de les universitats públiques

  • Objectiu: Elaborar el posicionament del CEUCAT sobre el model de Finançament de les Universitats Públiques i consensuar propostes que millorin les condicions actuals.
  • Coordina el grup de treball: Oriol Rivera

Preus, taxes i beques dels ensenyaments universitaris

  • Objectiu: Elaborar el posicionament del CEUCAT respecte els preus, taxes i beques que assumeix l'estudiantat universitari i consensuar propostes que millorin les condicions actuals. Discutir el decret de preus pel curs 2016-17 amb la Generalitat de Catalunya.

Ordenació dels ensenyaments universitaris "3+2"

  • Objectiu: Valoració i seguiment de les propostes d'implantació del nou model d'ordenació acadèmica, "3+2", dels ensenyaments universitaris de Catalunya.
  • Coordina el grup de treball: Montse Sànchez

Gènere i relacions sexoafectives a les universitats

  • Objectiu: Treballar per la conscienciació de l'estudiantat universitari en matèria de gènere i relacions sexoafectives a les universitats, i desenvolupar propostes per la defensa i l'avanç en els drets d'aquests col·lectius.
  • Coordina el grup de treball: Lluís Forcadell

Accions del document

Inscripció grups de Treball

Comparteix Share

Llegir Més

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech