Accions del document

Grups de Treball 2016

Comparteix Share
(pendent de redactar)

Aquests grups de Treball estaran actius des de finals de Gener/Principis de Febrer de 2016 a finals d'Abril/principis de maig de 2016!!!

Mobilitat i Habitatge: claus per l'estudiantat

  • Objectiu: Elaborar el posicionament del CEUCAT en matèria d'Habitatge i Mobilitat de l'estudiantat universitari i consensuar propostes que millorin les condicions actuals.

Finançament de les universitats públiques

  • Objectiu: Elaborar el posicionament del CEUCAT sobre el model de Finançament de les Universitats Públiques i consensuar propostes que millorin les condicions actuals.
  • Coordina el grup de treball: Oriol Rivera

Preus, taxes i beques dels ensenyaments universitaris

  • Objectiu: Elaborar el posicionament del CEUCAT respecte els preus, taxes i beques que assumeix l'estudiantat universitari i consensuar propostes que millorin les condicions actuals. Discutir el decret de preus pel curs 2016-17 amb la Generalitat de Catalunya.

Ordenació dels ensenyaments universitaris "3+2"

  • Objectiu: Valoració i seguiment de les propostes d'implantació del nou model d'ordenació acadèmica, "3+2", dels ensenyaments universitaris de Catalunya.
  • Coordina el grup de treball: Montse Sànchez

Gènere i relacions sexoafectives a les universitats

  • Objectiu: Treballar per la conscienciació de l'estudiantat universitari en matèria de gènere i relacions sexoafectives a les universitats, i desenvolupar propostes per la defensa i l'avanç en els drets d'aquests col·lectius.
  • Coordina el grup de treball: Lluís Forcadell

darrera modificació: Desembre 2015
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech