Accions del document

Noticies sobre esport interuniversitari

Comparteix Share

El Consell d'Estudiants de la Universitat de Perpinyà visita el CEUCAT
24/06/2012 Una delegació del Consell d'Estudiants de la Universitat de Perpinyà s'ha reunit amb el president del CEUCAT i ha compartit una estona amb el plenari per tal d'iniciar una relació més estreta entre ambdós organismes
El FC Barcelona impulsa un projecte de formació universitària amb la Xarxa Vives
14/03/2012.-El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i membres de la Junta Directiva han rebut en el Camp Nou els rectors de la Xarxa Vives, plataforma que aplega 21 universitats -públiques i privades- dels territoris de parla catalana. La recepció institucional, a més d’enfortir els lligams entre el club i la comunitat universitària, té com a objectiu estudiar la viabilitat d’un futur projecte universitari que portaria el nom del Barça.
El grup de treball del CIC busca fórmules per fomentar l'esport universitari
28/02/2012 El passat 23 de febrer el grup de treball sobre esport universitari va rebre diversos informes sobre esport i va treballar per fomentar l'esport i fer més compatible estudis i esport
Els vehicles catalans, segon i cinquè classificats a la Formula Student Spain
L'EcoR2 de l’ETSEIAT, l’únic cotxe híbrid de la Formula Student Spain, ha aconseguit batre a la resta de vehicles que competien excepte al de la Universitat de Zurich, que ha quedat en primera posició. Per part seva, l’automòbil CAT04 de l'equip ETSEIB Motorsport, també creat per estudiantat de la UPC, ha quedat en cinquè lloc. Tots dos han superat totes les proves de la competició, realitzada del 29 de setembre al 2 d'octubre a Montmeló.
Èlia Pascual, millor esportista catalana universitària 2011
La llançadora de javelina ha guanyat als Campionats de Catalunya i d’Espanya Universitaris d’Atletisme.
Un estudiant de la UPF obté la medalla de bronze al Mundial Sub 21 d'esquí nàutic
09/09/2011 En Lluís va aconseguir medalla de bronze en combinada, i també va ser finalista en figures i salts batent el seu rècord personal amb un salt de 56,20 metres.
L'equip de la UPC es proclama campió d'Espanya de Bàsquet masculí
12/07/2012 És el primer cop, en tota la història, que una universitat catalana guanya el campionat en aquest esport i categoria.
Es constitueix un grup de treball al CIC per tractar l'esport interuniversitari
29/06/2011 Un grup de treball format per tècnics d'esport de les universitats, representants del CEUCAT, el director del Consell Catalá de l'Esport, el subdirector general d'Activitats Esportives i Infraestructures, i el secretari general del CIC inicia la feina amb una primera reunió.
darrera modificació: Agost 2011
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech