Accions del document

Noticies sobre representació estudiantil

Comparteix Share

Concurso de buenas prácticas de representación estudiantil en la gestión universitaria 2011 (obriu en una finestra nova)
Video de la presentació del projecte "CEUCAT. Un consejo autonómico para Cataluña" al "Concurso de buenas prácticas de representación estudiantil en la gestión universitaria" de CREUP y la UIMP, que es va celebrar a l'agost de 2011 a Santander
El CEUCAT rep la menció especial al concurs de bones pràctiques de representació
06/08/2011 El CEUCAT ha assistit al curs de formació de la UIMP "La participación estudiantil en el horizonte 2020: bases para el cambio universitario" i ha guanyat la menció especial del jurat del "Concurso de buenas prácticas de representación estudiantil en la gestión universitaria"
Catalunya rep un ampli suport durant la constitució del Consejo de Estudiantes Universitario del Estado (CEUNE)
05/04/2011 El Ministre d’Educació ha presidit l’acte de constitució del CEUNE, on Catalunya ha rebut un ampli suport de les universitats espanyoles per ser membre de la Comissió Permanent d’aquest organisme. Amb aquest òrgan de representació, l’estudiantat tindrà interlocució directe formal amb el Ministeri d’Educació, tal com ja succeeix amb els rectors i amb els governs autonòmics.
Es constitueix el CEUCAT i s’elegeix Jordi Codony com a president
26/02/2011 El Secretari General del CIC i el Rector de la UPC presideixen l'acte de constitució del Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT), en què s'ha elegit Jordi Codony com a President. Les primeres principals línies de treball actuals del CEUCAT són coordinar els representants de l’estudiantat de les universitats, vetllar perquè l’estudiantat pugui participar activament al debat ja obert sobre el model de governança del sistema universitari, treballar amb el govern la proposta de sistema de finançament i els preus de matrícula i aconseguir millores en la participació i la representació de l’estudiantat a les universitats.
El Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes ja és una realitat
03/12/2010 La Conferència General i posterior Junta del CIC han acordat la creació del Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes
Conclusions de les II Jornades Obertes del CEUCAT
Celebrades a Barcelona els dies 10 i 11 de març de 2012
Conclusions de les I Jornades Obertes del CEUCAT
1 any de CEUCAT. febrer 2011-març2012
Memòria del primer any d'activitat del CEUCAT
2012-04-19 NOTA DE PRENSA Conferencia General de Política Universitaria
Nota de premsa del Ministeri d'Educació
darrera modificació: Agost 2011
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech