Accions del document

COMUNICAT

Comparteix Share
Barcelona, 28 d’Abril de 2016
El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT), a favor de les línies generals de la moció original de Catalunya Sí Que Es Pot al Parlament 

El passat 8 d’abril de 2016 el Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes valoràvem com a insuficient la moció aprovada al parlament de Catalunya sobre finançament de les universitats i les conseqüents condicions de l’estudiantat i dels treballadors. A través d’aquesta moció el parlament aprovava instar al govern a reduir en un 30% les taxes universitàries i a augmentar el finançament de les universitats en consonància a la disminució de l’aportació dels i les estudiants.

No obstant això, com a CEUCAT volem mostrar el nostre suport a les idees que s’incloïen a la moció original de Catalunya Sí Que Es Pot, fent un èmfasi especial en les reivindicacions de publicitar de forma oficial les fórmules per les quals es calculen el preu del crèdit (punt 1 de la moció) i avançar cap a la gratuïtat de l’educació superior, assumint com a primer pas el retorn a les taxes universitàries anteriors al 2011 (punts 3 i 4). Si hi sumem la reclamació de recuperar el finançament de les universitats públiques que hi havia l’any 2011 (punt 9), es resumeixen les tres reivindicacions que des del CEUCAT portem temps enarborant a tots i cadascun dels espais on participem i que serien l’estratègia clau per fer un pas important en la millora de les condicions de vida de l’estudiantat universitari.


És per aquest motiu que ens dirigim als nostres representants al parlament per a que, una vegada aconseguida l’aprovació de la reducció de les taxes acadèmiques i la recuperació de part del finançament de les universitats públiques, siguin tan inconformistes com ho són els consells d’estudiants de les universitats de Catalunya, i segueixin reivindicant els nostres drets des de la tribuna.

Aurembiaix Giribet i Seveto
Marc Vallvè Bernal
Yago Fernández Fernández
Joan Molina i Lorenzo
Gemma Espigares Tribó
Gerard Solà Iniesta
Jordi Codony Gisbert
Estructura i Composició
Estructura del funcionament del CEUCAT
El CEUCAT es reuneix amb el Director de l'AGAUR
23/07/2011 El CEUCAT s'ha reunit amb el Director Executiu de l'AGAUR per parlar de les futures beques Equitat i Excel·lènci.
El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, nou president de la Xarxa Vives
Rectors de les 21 universitats de la Xarxa s'han reunit a la Universitat Politècnica de Catalunya per elegir com a nou president el rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent. L’exrector de la Universitat de Lleida, Joan Viñas, ha estat nomenat vicepresident I de la institució.

També en aquesta secció

Enllaços destacats
Per afegir manualment un apartat d'enllaços destacats a qualsevol contingut.
Enllaços relacionats
Per afegir manualment un apartat d'enllaços relacionats a qualsevol contingut.
Llistat
Llistat d'ítems o enllaços.
Columna de suport
Afegiu enllaços i contingut de suport a la columna de la dreta.
Destacat ratllat
Destacat amb text petit i contorn ratllat.
Destacat de color
Destacat amb text més gran i color.
Destacat
Text destacat.
Combinacions de columnes
Podeu fer d'1 a 4 columnes i fusionar-les entre elles. Elimineu les combinacions que no us interessin i treballeu amb el columnat que us agradi més.
Dues columnes de text
A cada columna s'hi poden afegir altres plantilles.
Text amb tots els titulars
Com utilitzar la jerarquia de títols. És important respectar aquesta jerarquia si volem ser accessibles i millorar el nostre posicionament a Internet.
darrera modificació: Abril 2016
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech