Accions del document

Aurembiaix Giribet i Seveto

Comparteix Share

Càrrecs al CEUCAT


+ Representant de la UdL
desembre 2012 - ...


ss
Aurembiaix Giribet i Seveto (Lleida, 1991) és estudiant 4rt de Grau en Dret a la Universitat de Lleida. Va començar en les tasques de representació en el curs 2010-2011 ocupant càrrecs en el Departament de Dret públic, en la Junta de Facultat de Dret i Economia, i també en el Claustre de la Universitat de Lleida.

El Desembre de 2011 va ser escollida per l’Assemblea d’estudiants de la Universitat de Lleida com a Coordinadora institucional externa del Consell d’estudiants de la Universitat de Lleida. És per el càrrec anterior que se li va atorgar la representació de la Universitat de Lleida al CEUCAT i al CEUNE. En el CEUCAT va formar part de la comissió d’elaboració de la Carta de Drets i Deures dels estudiants universitaris catalans.

A més a més ha participat activament en l’associació juvenil de joves voluntaris “Savethechildren joventut”, a la seva ciutat, Lleida, durant els anys 2007-2009. També ha participat com a formadora en cursos per a representants organitzats pel Vicerectorat d’estudiants de la Universitat de Lleida

ACTUALITZAT: novembre 2012
arxivat sota:
darrera modificació: Novembre 2012
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech