Accions del document

Gerard Solà Iniesta

Comparteix Share

Càrrecs al CEUCAT


+ Representant de la UVic
febrer 2011 - ... 2012

+ Vicepresident del CEUCAT
octubre 2011 - octubre 2012

+ Representant a la CAAE
febrer 2011 - octubre 2012

+ Consell Assessor CEUCAT
novembre 2012 - ...

ss
Gerard Solà IniestaGerard Solà Iniesta (Barcelona, 1988) és estudiant de tercer curs del Grau en Comunicació Audiovisual a la Universitat de Vic (UVic). Va començar les seves tasques de representació al curs 2010/2011 formant part del Consell d’Estudiants de la seva universitat. Més tard, va ser triat com a president d’aquest òrgan i va formar part del claustre de la Facultat d’Empresa i Comunicació (FEC) de la UVic.

L’any 2011 va ser escollit com a representant de la Universitat de Vic per formar part del Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) i paral·lelament, del Consejo de Estudiantes Universitario del Estado (CEUNE).

Darrerament ha estat designat vicepresident del CEUCAT en el ple celebrat a Lleida, a més de participar activament en diferents comissions i grups de treball del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

arxivat sota:
darrera modificació: Novembre 2012
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech