Accions del document

Joan Molina i Lorenzo

Comparteix Share

Càrrecs al CEUCAT


+ Representant de la URL
... - ...

+ Vicepresident del CEUCAT
novembre 2012 - ...

+ Representant a la CAAE
novembre 2012 - ...


ss
Joan Molina i LorenzoJoan Molina i Lorenzo (Barcelona, 1988) és estudiant de 5è curs d’Enginyeria Química a la Facultat d’IQS School of Engineering de la Universitat Ramon Llull (URL).

Va començar les seves tasques de representació com a delegat al seu centre, IQS, i posteriorment va esdevenir representant d’aquest al Consell d’Estudiants (CE) de la URL durant 2 anys. Després d’aquest període com a representant d’Enginyeria Química i del seu centre al CE, va ser escollit vicepresident del Consell d’Estudiants de la URL (2011-2012) i, amb aquest càrrec, va assumir, també, les funcions de representant de la URL al Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) i de representant de la URL al Consejo de Estudiantes Universitario del Estado (CEUNE).

Addicionalment, també participa activament en diferents comissions i grups de treball del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC).

Actualment, com a president en funcions del Consell d’Estudiants de la Universitat Ramon Llull, ha estat designat vicepresident del CEUCAT en el ple celebrat a Barcelona el passat 4 de novembre.

ACTUALITZAT: novembre 2012

arxivat sota:
darrera modificació: Novembre 2012
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech