Accions del document

Jordi Codony Gisbert

Comparteix Share

Càrrecs al CEUCAT


+ Representant de la UPC
febrer 2011

+ President del CEUCAT
febrer 2011 - octubre 2012

+ Representant a la CAAE
febrer 2011 - octubre 2012..

+ Representant al CEUNE
abril 2011 - octubre 2012

+ Comissió Permanent CEUNE
abril 2011 - desembre 2012

+ Consell Assessor CEUCAT
novembre 2012 - ...

Missatges

 

28/09/2012 Els nous preus de matrícula, un parany pels estudiants

06/10/2012 Carta de comiatss
Jordi Codony GisbertJordi Codony Gisbert (Barcelona, ​​1986) és Enginyer de Camins Canals i Ports (Universitat Politècnica de Catalunya, 2011) i Màster en Lideratge en Enginyeria de Civil (Universidad de Castilla La Mancha, 2011). Actualment és estudiant del Màster d'Enginyeria Civil a la UPC.

Va començar la seva tasques de representació estudiantil al curs 2008/09, a la Delegació d'Alumnes de Camins de Barcelona. Posteriorment va entrar a formar part de la Junta de la seva Escola i del Claustre Universitari.
El 2009 va ser elegit conseller de govern de la UPC i poc més tard coordinador del Consell de l'Estudiants de la UPC. El 2010 va començar a representar la UPC al Consell Interuniversitari de Catalunya, sent un dels impulsors de la creació del Consell Autonòmic (CEUCAT) i que presideix des de llavors. També ha representat la UPC a la Coordinadora de Representants d'Estudiants de les Universitats Públiques (CREUP), i el 2011 va ser elegit pel ple del Consell d'Estudiants Universitari de l'Estat (CEUNE), en la sessió de constitució, com a membre de la Comissió permanent d'aquest òrgan ministerial. Al curs 2011/12 ha estat designat per la Generalitat com a ponent de la comissió de governança universitària. I al 2012 va ésser nomenat, a proposta del Director de l'AQU Catalunya, com a membre de la seva Comissió d'Estudiants.

A més participa o ha participat activament en diversos projectes de cooperació internacional finançats per la seva universitat, com a ponent en diversos cursos de formació de representants (Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Girona, Universidad Internacional Menéndez i Pelayo i Universitat Politècnica de Catalunya) i a la junta directiva de diverses associacions com Futur Civil, la DAC i AsLIC (entre altres).

Actualment treballa com a assistent de Recerca a IESE Business School - Universidad de Navarra.


ACTUALITZAT: novembre 2012
arxivat sota:
darrera modificació: Desembre 2012
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech