Accions del document

Marc Vallvè Bernal

Comparteix Share

Càrrecs al CEUCAT


+ Representant de la URV
febrer 2011 - ... 2011

+ Consell Assessor CEUCAT
novembre 2011 - ...


ss
Marc Vallvè BernalMarc Vallvè Bernal (Vilallonga del Camp, 1987) és llicenciat en Medicina  (URV, 2011). Va començar tasques de representació el seu primer any de carrera, el 2005. Des d’aleshores ha ocupat diversos càrrecs com delegat de curs, membre de la Junta de Centre de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV, claustral i conseller de govern. El curs 2010-2011 fou elegit copresident del Consell d'Estudiants de la URV, i així començà la seva participació al CEUCAT i al CEUNE quan aquests òrgans es van constituir.

 

Va ser un dels impulsors de la creació del Consell d'Estudiants de Ciències de la Salut de la URV (CECSURV), del qual en va ser Secretari fundador i posteriorment Vicepresident i President. També ha estat membre del Consell d'Estudiants de Medicina de Catalunya (CEMCAT) i del Consejo Estatal de Estudiantes de Medicina (CEEM).

 

A més a més, participa i ha participat en diverses organitzacions i associacions de caire juvenil, representatiu o de l'àmbit de les Ciències de la Salut. També ha participat com a ponent i co-organitzador en diversos cursos de formació d'estudiants i representants d'estudiants, així com en jornades per a la millora de la participació de l'estudiantat a la vida universitària, tant dins com fora la URV. El 2011 va representar la URV a l'European First Year Experience Meeting, a Manchester.


ACTUALITZAT: octubre 2011
arxivat sota:
darrera modificació: Novembre 2012
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech