Accions del document

Maria Rodríguez Batista

Comparteix Share

Càrrecs al CEUCAT

+ Representant de la UdL
febrer 2011 - setembre 2011

+ Vicepresidenta del CEUCAT
febrer 2011 - setembre 2012

+ Representant a la CAAE
febrer 2011 - setembre 2012

+ Consell Assesor del CEUCAT
novembre 2011 - ...

ss

Maria Rodríguez BatistaMaria Rodriguez Batista (Blanes, 1988) és estudiant de cinquè de medicina a la Universitat de Lleida (UdL). Va començar les seves tasques de representació al curs 2006/2007 al consell de la facultat de Medicina i ha estat representant del Consell d'Estudiants de Medicina de Catalunya (CEMAT) del Consejo Estatal de Estudiantes de Medicina (CEEM), així com als 4 departaments de la facultat, junta de facultat i al consell de govern i als òrgans delegats d'aquest.

L'any 2010 va esdevenir coordinadora del Consell de l'Estudiantat de la UdL (CEUdL) i va iniciar diverses tasques com a representant al Consell Interuniversitari de Catalunya. L'any 2011 va ser designada com a representant de la UdL al CEUCAT i al CEUNE un cop van ser constituïts oficialment, i va ser elegida vicepresidenta del CEUCAT a la sessió de constitució d’aquest òrgan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

arxivat sota:
darrera modificació: Novembre 2012
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech