Accions del document

CURS. Participació estudiantil en l'horitzó 2020: bases per al canvi universitari

Comparteix Share
L'escola de Formació en participació estudiantil de la CREUP (Coordinadora de Representants d'Estudiants a les Universitats Públiques) i la Universitat Internacional Menéndez Pelayo, organitzen aquest curs a Santander els dies 3, 4 y 5 d'Agost de 2011. ta nova dècada: la participació dels estudiants en el govern i
Quan 03/08/2011 a 09:30 a
05/08/2011 a 19:00
On Santander
Afegeix al teu calendari vCal
iCal
La primera edició del curs d'estiu d'aquesta Escola es centrarà a analitzar tres eixos bàsics que defineixen una nova agenda de polítiques universitària per a aquesta nova dècada: la participació dels estudiants en el govern i la gestió universitària, la formació centrada en l'estudiant i la dimensió social de l'educació universitària.

El curs està dirigit fonamentalment a estudiants, delegats de classe, de centre, d'universitat-pública o privada-, a membres de màxims òrgans representació estudiantil (more) ja exrepresentants. També està obert als altres col.lectius de la comunitat universitària: professors i investigadors i personal d'administració i serveis, així com als agents socials i econòmics interessats.

L'Escola de Formació en Participació Estudiantil de la UIMP neix amb el desig i la vocació de ser i convertir-se en un fòrum permanent de formació i debat plural i crític de i per a estudiants, on es discuteixi i es dissenyin les noves polítiques universitàries.

Més informació, Programa i Matrícula a:
www.uimp.es/uimp/home/homeUIMPdina.php?jcj=ACTIVIDADES_ACADEMICAS&juj=3002&lan=es&jpj=plan=611R&any=2011-12&verasi=N&lan=es&tipo=ACA&lan=es


Web
: http://web.creup.es
Web: http://www.esu-online.org

Més informació sobre aquest esdeveniment…

darrera modificació: Agost 2011
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech