Accions del document

Associacions d'estudiants interuniversitàries

Comparteix Share
En aquest dictori trobaràs les principals associacions d'estudiants d'àmbit interuniversitari. Si vols conèixer les associacions pròpies de la teva universitat, tria aquesta opció al menú de l'esquerra.


 

AEP

Associació d'Estudiants Progressistes

WEB: http://www.aep.cat
MAIL:
aep@aep.cat
L’AEP és l’associació d’estudiants que té com a prioritats l’assoliment d’un ensenyament veritablement públic, la millora de les condicions d’estudi en els centres i la potenciació d’activitats socioculturals que fomentin el pensament crític.
AJEC

Associació de Joves Estudiants de Catalunya

WEB: http://www.ajec.cat/
MAIL:
ajec@ajec.cat
L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) és un sindicat d'estudiants d’àmbit català, progressista i plural que té com a funcions principals defensar els drets dels estudiants; promoure la participació dels estudiants en la presa de decisions dels seus instituts i facultats; analitzar les actuacions dels òrgans de decisió dels centres educatius i de les administracions públiques, i reivindicar la igualtat, laïcitat i qualitat de l’educació pública.


Vols aparèixer en aquest directori o vols modificar les dades de la teva associació? CLICA AQUÍ
darrera modificació: Octubre 2011
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech