Accions del document

Biblioteques

Comparteix Share
Biblioteques per estudiar!
BIB UPFLes biblioteques són un bon lloc per estudiar, fer treballs, compartir llargues hores de treball amb els companys, etc.

Cada universitat disposa de biblioteques que donen servei als seus estudiants universitaris. Consulta la pàgina web de la teva universitat!

PERÒ ATENCIÓ!

El CBUC (Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya) han signat un acord perquè els estudiants de les universitats membres del CBUC puguin utilitzar els serveis i els espais de la resta d'institucions del consorci.

Per a períodes d’excés de demanda d’ús, les Universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona, Politècnica de Catalunya, Pompeu Fabra, de Girona, de Lleida, Rovira i Virgili, Oberta de Catalunya, Biblioteca de Catalunya i Universitat de Vic acorden que podran establir mesures que prioritzin l’accés a les biblioteques als membres de la pròpia comunitat universitària.

A continuació trobaràs un enllaç a la web de les biblioteques (B) del CBUC i un enllaç al seu catàleg (C) de material.

Membres del CBUC

 

Membres associats

 

darrera modificació: Març 2012
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech