Accions del document

Òrgans i institucions a nivell autonòmic

Comparteix Share
Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT)
El Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) és el màxim òrgan de representació estudiantil de Catalunya
Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC)
El Consell Interuniversitari de Catalunya és l'òrgan de coordinació del sistema universitari de Catalunya i de consulta i assessorament del Govern de la Generalitat en matèria d'universitats.
Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)
L'AGAUR és l'ens de la Generalitat de Catalunya encarregat de gestionar les beques i ajuts per al sistema universitari català
Agència per a la Qualitat del sistema Universitari de Catalunya (AQU)
L'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, AQU Catalunya, és el principal instrument per a la promoció i l'avaluació de la qualitat al sistema universitari català.
Associació Catalana d'universitats públiques (ACUP)
L'ACUP és una associació que agrupa als rectors i presidents de consells social de les universitats públiques catalanes i la UOC.
Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC)
El CBUC és un consorci de biblioteques que té per objectiu millorar els serveis bibliotecaris a través de la cooperació entre les diferents entitats que en són membres.
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech