Accions del document

Òrgans i institucions a nivell estatal

Comparteix Share
Consejo de Estudiantes Universitario del Estado (CEUNE)
El Consejo de Estudiantes Universitario és l'òrgan de deliberació, consulta i participació de l'estudiantat universitari davant el Ministeri competent en universitats.
Conferencia de Rectores de las Universidades Españolas (CRUE)
La Conferencia de Rectores de las Universidades Españolas és una associació sense ànim de lucre formada per universitats públiques i privades de l'estat espanyol.
La Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación (ANECA)
La Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación (ANECA) es una fundació encarregada de la Qualitat del Sistema Universitari Espanyol
Coordinadora de Representantes de Estudiantes de Universidades Públicas (CREUP)
CREUP és una associació estatal que agrupa els consells d'estudiants
Observatorio de Becas
L'observatori de beques és un òrgan creat pel govern per analitzar el sistema de beques de l'Estat
Sectorials
Les sectorials són associacions que agrupen els màxims representants de a cada universitat d'un determinat àmbit de coneixement
Comissions Mixtes
Les comissions mixtes són òrgans formats paritàriament per Rectors, Estudiants i Consellers Autonòmics per tractar temes concrets
Conferencia Estatal de Defensores Universitarios (CEDU)
La Conferencia Estatal de Defensores Universitarios (CEDU) és una associació estatal que reuneix a defensors universitaris (a Catalunya s'anomena Síndic de Greuges) en actiu de les universitats espanyoles
Conferencia de Consejos Sociales (CCS)
La Conferència de Consells Socials de les Universitats Públiques Espanyoles (CCS) és una associació que aglutina els òrgans de participació de la societat en els centres d'Educació Superior de l'Estat: els consells socials.
Conferencia General de Política Universitária
La Conferencia General de Política Universitária és un òrgan ministerial format pels responsables d'universitats dels governs autonòmics i alguns alts càrrecs del Ministeri d'Educació.
Consejo de Universidades (CU)
La Conferencia General de Política Universitária és un òrgan ministerial format pels responsables d'universitats dels governs autonòmics i alguns alts càrrecs del Ministeri d'Educació.
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech