Accions del document

Consell Social

Comparteix Share
A les universitats públiques el Consell Social és l'òrgan de participació de la societat en la Universitat i, com a tal, col·labora amb la Universitat en la definició dels criteris i de les prioritats de la seva planificació estratègica.

 

El Consell Social (CS) està format per una representació dels interessos socials i una representació de la comunitat universitària. El president del Consell Social és nomenat per acord del Govern de la Generalitat.

 

Hi són representats els tres estaments: Personal Docent Investigador (PDI), Personal d'Administració o Serveis (PAS) i Estudiants.

 

Entre altres funcions, aprova el pressupost anual de la Universitat i la seva programació plurianual, i també la creació o la supressió de centres docents universitaris i de recerca i la implantació o supressió d'ensenyaments, tant oficials com propis. També li corresponen aquelles competències derivades de la legislació vigent, funcions de programació i de gestió, econòmiques, pressupostàries i patrimonials i relatives als membres de la comunitat universitària.


El Consell Social a la teva universitat:


darrera modificació: Març 2012
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech