Accions del document

Notícies

Comparteix Share
Notícies del lloc
Bon Nadal i feliç Any Nou!
El CEUCAT us desitja unes bones festes i que l'any 2012 ens porti èxits acadèmics i professionals a totes i tots!
El Govern explica les seves últimes actuacions en matèria universitària a la Conferència General del CIC
01/12/2011 En una reunió molt informativa, el govern explica les seves actuacions durant els darrers mesos i la seva política de cara l'any vinent
Finalment la beca del MEC cobrirà la tercera matricula per les enginyeries i arquitectures
20/05/2011 Després de les cartes enviades al President Zapatero i les recollides de firmes, el Reial Decret aprovat avui pel Consell de Ministres preveu que les beques del MEC financiin les terceres matrícules, però no les quartes, pels estudiants d'enginyeries i arquitectures.
El CEUCAT convida als universitaris a participar - I Jornada oberta de treball del CEUCAT
18/11/12 Jornada oberta per parlar de governança, llei de disciplina, drets de l'estudiantat, estudiant a temps parcial, el saló de l'ensenyament, i altres temes d'interès. Anima't i participa!
Presentat l'estudi 'Impactes de les universitats públiques catalanes a la societat'
17/10/2011 L'estudi, presentat el 17 d'octubre per l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP), analitza per primer cop conjuntament l'activitat de les universitats públiques catalanes i la seva repercussió en la societat i l'economia del país.
Preus, beques i el cost real de la docència
17/11/2011 El CEUCAT afegeix algunes consideracions a informacions emeses avui en diversos mitjans de comunicació arrel de la vaga a les universitats
El CEUCAT serà membre de la comissió tècnica que refarà la llei de disciplina
17/11/2011 El CEUCAT formarà part de la Comissió Tècnica encarregada de redactar l'avantprojecte de Llei de Convivència i Disciplina Acadèmica
El CEUCAT presenta més de 50 esmenes a l'avantprojecte de llei de convivència i disciplina
07/11/2011 Els universitaris participen al procés de redacció de la 'Ley de Convivencia y Disciplina Académica en la Enseñanza Universitaria', que substituirà l'actual 'Reglamento de Régimen Disciplinario' aprovat l'any 1954.
Noves beques Equitat i Excel·lència Acadèmica
Les Beques Equitat i d'Excel·lència Acadèmica neixen amb un pressupost de més d'1.400.000 euros a partir del 25% de la recaptació obtinguda de l'increment del preu dels crèdits universitaris
Gerard Solà nou vicepresident i Carlos Pérez nou Secretari Executiu del CEUCAT
08/10/2011 Avui el plenari del CEUCAT ha elegit a Gerard Solà (UVic) nou vicepresident i Carlos Pérez (UAB) nou Secretari Executiu. A més s'ha aprovat una reforma del reglament del CEUCAT i s'han acostat posicions per les votacions del proper dimarts al CEUNE.
darrera modificació: Juliol 2011

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech