Accions del document

Ajuts econòmics per a activitats d'associacions d'estudiants que potencien l'internacionalització

Comparteix Share
04/01/2012 El Govern dóna suport econòmic a activitats que potencien l'internacionalització de l'associacionisme juvenil en l'àmbit universitari
Ajuts econòmics per a activitats d'associacions d'estudiants que potencien l'internacionalització

AGAUR

La Generalitat ha obert una línia d’ajuts per finançar les activitats que potenciïn la internacionalització de les associacions juvenils en l’àmbit universitari (AEU 2011). Aquests ajuts promouen tant les activitats de caire internacional que organitzin les associacions d’estudiants universitaris de Catalunya com la seva participació en activitats internacionals fora de l’Estat espanyol. L’import global destinat a aquests ajuts és de 27.180 euros, finançats per la Secretaria d’Universitats i Recerca.

Els ajuts, gestionats per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), s’adrecen a les associacions d’estudiants vinculades a les universitats catalanes i que desenvolupen les seves activitats en el si de la comunitat universitària. També han d’estar inscrites en el registre de la Direcció General del Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat.

Les associacions tenen fins el proper 31 de gener de 2012 per poder sol·licitar l’ajut. Tota la informació sobre els requisits, la documentació i la seva tramitació es pot trobar a la pàgina web www.gencat.cat/agaur.

Convocatòria a:
http://www10.gencat.cat/agaur_web/AppJava/catala/a_beca.jsp?categoria=universitaris&id_beca=18301

FONT: GENCAT
arxivat sota:
darrera modificació: Gener 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech