Accions del document

Àdam Bertran deixa de ser coordinador general del CdE de la UdG

Comparteix Share
18/09/2011 Per motius personals, l'Àdam ha presentat la seva dimissió a tots els càrrecs de representació
Àdam Bertran deixa de ser coordinador general del CdE de la UdG

Àdam Bertran

El Coordinador General del Consell d'Estudiants de la Universitat de Girona, Àdam Bertran,  ha presentat la seva dimissió com a Coordinador del Consell d’Estudiants de la Universitat de Girona, com a membre, Claustre, del Consell de Govern, de la Junta de Facultat d’Educació i Psicologia, com a membre del CEUCAT i com a membre del CEUNE. Ha pres la decisió per motius personals, i ha esperat al canvi de curs per fer-ho públic. 

A la carta de dimissió, l'Àdam ha mostrat la seva satisfacció per la tasca realitzada durant aquest anys, que ha estat possible gràcies a la feina de tota la gent qui l'ha acompanyat. S'ha mostrat molt agrait amb tots els companys amb qui ha compartit el seu camí com a representant, i ha ofert el seu suport als qui agafin les regnes del consell a partir d'ara.

El CEUCAT vol mostrar el seu agraïment a l'Àdam per la seva dedicació i el compromís que ha demostrat amb la representació estudiantil, i li desitja molts èxits en la seva nova etapa.

Carta de dimissió


Benvolgudes i benvolguts,

Aquest és un moment no gaire desitjat però sí anunciat des de fa uns mesos. Aprofitant l’inici de curs que tots encarem amb energies renovades, aprofito per presentar la meva dimissió com a Coordinador del Consell d’Estudiants de la Universitat de Girona, com a membre del Claustre, del Consell de Govern i de la Junta de Facultat d’Educació i Psicologia amb l’esperança que algú em rellevi el més aviat possible per poder continuar la tasca que fins ara veníem fent.
 
Aquests dos anys al capdavant al Cd’E han estat fantàstics. Amb alts i baixos, però de valoració indiscutiblement positiva. No només per la feina en sí, ja que sempre és gratificant poder ajudar als altres (encara que una gran majoria ho desconegui o no ho comprengui), sinó també per la quantitat de gent meravellosa amb qui he compartit viatge i amb qui espero mantenir contacte. A nivell personal aquest càrrec m’ha dotat d’uns valors, un bagatge i un pensament crític els quals valoro molt positivament.
 
Els motius que em porten a deixar els càrrecs són estrictament personals. Per raons laborals i d’estudi no tinc tanta disponibilitat i ja el darrer curs vaig trobar mancances amb la meva dedicació a la participació estudiantil, pel qual us vull demanar disculpes a tots. Així doncs i per no fer una cosa a mitges prefereixo deixar pas a noves persones que amb il·lusió, ganes i temps podran fer una molt bona feina.
 
Durant aquest temps han passat coses molt importants, com la implementació de Bolonya on el Cd’E ha estat sempre la “mosca collonera” de totes les reunions (i on en la majoria de casos sempre se’ns ha acabat donant la raó a les nostres tesis, però no fent res al respecte). A més, s’ha constituït el CEUCAT (Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes) amb un paper molt actiu els darrers mesos del curs passat. També s’ha aprovat un marc referencial com l’Estatut de l’Estudiant i el CEUNE.

A la facultat hem gaudit del trasllat del centre al Barri Vell, on prometo assistir d’aquí 34 anys per obrir la càpsula del temps instal·lada en motiu d’aquesta inauguració.
 
Tot això amb l’oposició a la reforma de l’Estatut de la UdG, la campanya en contra d’aquest model d’aplicació de les retallades pressupostàries... però també varem impulsar campanyes com el “vota nul” a les darreres eleccions a rector/rectora on la nostra opció va ser majoritària en detriment dels dos candidats oficials.
 
Amb tot, aquesta carta no és per retreure res a ningú. Al contrari. Vull donar les gràcies a aquelles persones que m’han facilitat la tasca, però també a tots aquells que hi han posat emoció. Cal dir que no sempre han estat moments fàcils ni agradables, però amb tots he après i estic content d’haver pogut debatre i discutir sobre aspectes tant importants pel nostre futur.
 
Gràcies també a tots els meus companys de classe per la seva comprensió i ajuda en tot moment.
 
Gràcies a tots aquells professors i professores que m’han ajudat sempre i m’han facilitat tant el compaginar ambdues tasques. Gràcies també a aquells que no m’ho han posat tan fàcil. També aquests m’han ajudat a veure que encara hi ha molta feina a fer en aquesta Universitat, que aspira a ser excel·lent però que en tot cas, per a molts, sempre serà la nostra Universitat. També gràcies a tot el personal PAS que en un moment o altre sempre m’han ajudat.
 
Gràcies també a tots aquells amb qui he compartit camí més enllà de la pròpia UdG, des del CEUCAT, CIC, AQU... A aquells que ara hi sou, i als que ja no hi sou. He après molt de tots vosaltres, i m’agradaria poder-ho seguir fent.
Per últim i més important, vull donar les gràcies explícites a tots aquells estudiants que voluntàriament han participat d’aquest camí. Aquells que han ajudat des de dins del Consell d’Estudiants, però també de tots aquells qui participen des de les Juntes de Facultat, o des del paper tan important dels delegats.
 
La feina feta no s’ha fet sola. Gràcies a tots aquells que d’una manera o altra podeu dir que tota aquesta feina és gràcies a vosaltres. Perquè de motius us en sobren, el mèrit és tot vostre.
 
S’acosten eleccions (al gener es convocaran) per al sector estudiants al claustre. Jo no m’hi tornaré a presentar. Però donaré tot el suport que estigui a les meves mans a aquells que resultin escollits en tot el que calgui i que jo pugui oferir. Oferiré i ofereixo tot el suport possible a tots aquells que vulguin agafar les regnes d’aquest carruatge durant aquests mesos de transició fins les eleccions.
 
Moltes gràcies a tots i totes i fins aviat.


A Girona, el 18 de setembre de 2011
 
Àdam Bertran i Martínez
Coordinador General del Consell d’Estudiants
Universitat de Girona

 
arxivat sota: ,
darrera modificació: Setembre 2011

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech