Accions del document

Notícies

Comparteix Share
Notícies del lloc
Els moviments socials universitaris fem una crida en favor de la democràcia i les llibertats civils
Oriol Rivera i Pau Parals, un nou camí per a la coordinació del CEUCAT
Tarragona, 29 de novembre de 2016
El Secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Arcadi Navarro, rep els responsables de les entitats convocants a la jornada de reivindicació “caminem cap a la Universitat Gratuïta”.
Milers d'estudiants i professors es manifesten pels carrers de Barcelona en favor de la gratuïtat dels estudis superiors
El CEUCAT dóna suport al posicionament del CEUAB
Barcelona, 15 de juliol de 2016.
La comunitat universitària catalana s’ha posicionat respecte les propostes presentades pel Govern per al curs 2016/2017 en la passada Conferència General del Consell Interuniversitari Català del dia 9 de juny.
Barcelona, 16 de juny de 2016
El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) ha treballat què implica #ViureiEstudiar
El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) ha treballat què implica #ViureiEstudiar i en presenta els resultats a partir del document Viure i Estudiar. Millorant les condicions de vida, millorem el rendiment acadèmic.
Posicionament del Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes respecte el model de Beques Equitat
Barcelona, 18 de maig de 2016
El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT), a favor de les línies generals de la moció original de Catalunya Sí Que Es Pot al Parlament
Barcelona, 28 d'abril de 2016
Comunicat del CEUCAT davant la moció presentada al Parlament per CSQP
Barcelona, 08/04/2016. L’aprovació de la moció presentada per CSQP al Parlament de Catalunya sobre la disminució d’inscripcions d’estudiants a les universitats i la precarietat laboral del Personal Docent i Investigador (PDI) i del Personal d’Administració i Serveis (PAS), ha deixat al Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) amb certa preocupació davant la poca solidesa de contingut efectiu amb l’anunci de rebaixa del 30 % de les taxes universitàries, així com les noves propostes de governança que s’intueixen dins la comunitat universitària.
darrera modificació: Juliol 2011

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech