Accions del document

Notícies

Comparteix Share
Notícies del lloc
Es presenta l'informe de la comissió internacional que ha avaluat l’Estratègia Universitat 2015 del Ministeri d’Educació
10/10/2011 El president de la comissió d’experts internacionals pel seguiment i avaluació de l’Estratègia Universitat 2015 del Ministeri d’Educació ha lliurat l’informe final al Ministre Gabilondo.
El Conseller Mas-Colell ha presidit l'acte d'inauguració del curs acadèmic universitari català 2011-2012
07/10/2011 El president de la Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet, ha impartit la conferència 'Fira de Barcelona, un projecte de país'. En el decurs de l’acte, que ha estat presidit pel conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, s'han lliurat les distincions Jaume Vicens Vives.
Els vehicles catalans, segon i cinquè classificats a la Formula Student Spain
L'EcoR2 de l’ETSEIAT, l’únic cotxe híbrid de la Formula Student Spain, ha aconseguit batre a la resta de vehicles que competien excepte al de la Universitat de Zurich, que ha quedat en primera posició. Per part seva, l’automòbil CAT04 de l'equip ETSEIB Motorsport, també creat per estudiantat de la UPC, ha quedat en cinquè lloc. Tots dos han superat totes les proves de la competició, realitzada del 29 de setembre al 2 d'octubre a Montmeló.
El President del CEUCAT s'entrevista amb el Secretari General del CIC
27/09/2011 El CEUCAT planifica la feina pel curs 2011-12 amb el SGCIC
Àdam Bertran deixa de ser coordinador general del CdE de la UdG
18/09/2011 Per motius personals, l'Àdam ha presentat la seva dimissió a tots els càrrecs de representació
Catalunya rep un ampli suport durant la constitució del Consejo de Estudiantes Universitario del Estado (CEUNE)
05/04/2011 El Ministre d’Educació ha presidit l’acte de constitució del CEUNE, on Catalunya ha rebut un ampli suport de les universitats espanyoles per ser membre de la Comissió Permanent d’aquest organisme. Amb aquest òrgan de representació, l’estudiantat tindrà interlocució directe formal amb el Ministeri d’Educació, tal com ja succeeix amb els rectors i amb els governs autonòmics.
Èlia Pascual, millor esportista catalana universitària 2011
La llançadora de javelina ha guanyat als Campionats de Catalunya i d’Espanya Universitaris d’Atletisme.
La UPC acull la inauguració del curs acadèmic universitari català
15/09/2011 La UPC acull, el 7 d'octubre, l'acte d'inauguració oficial del curs acadèmic 2011-12 del sistema universitari català, amb la presència de diferents representants del Govern de la Generalitat de Catalunya, i del president del Consell d'Administració de la Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet, que serà el conferenciant convidat.
Un estudiant de la UPF obté la medalla de bronze al Mundial Sub 21 d'esquí nàutic
09/09/2011 En Lluís va aconseguir medalla de bronze en combinada, i també va ser finalista en figures i salts batent el seu rècord personal amb un salt de 56,20 metres.
Les universats defensen l'actual model d'educació de Catalunya
El CIC, l'ACUP i diversos consells d'estudiants han emès comunicats a favor del model d'immersió lingüística
darrera modificació: Juliol 2011

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech