Accions del document

Notícies

Comparteix Share
Notícies del lloc
Els universitaris recolzen el model educatiu vigent
13/09/2011 El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) insta a la comunitat universitària a defensar la llengua i la cultura pròpies de Catalunya, i el model educatiu vigent.
Es constitueix el CEUCAT i s’elegeix Jordi Codony com a president
26/02/2011 El Secretari General del CIC i el Rector de la UPC presideixen l'acte de constitució del Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT), en què s'ha elegit Jordi Codony com a President. Les primeres principals línies de treball actuals del CEUCAT són coordinar els representants de l’estudiantat de les universitats, vetllar perquè l’estudiantat pugui participar activament al debat ja obert sobre el model de governança del sistema universitari, treballar amb el govern la proposta de sistema de finançament i els preus de matrícula i aconseguir millores en la participació i la representació de l’estudiantat a les universitats.
El CEUCAT rep la menció especial al concurs de bones pràctiques de representació
06/08/2011 El CEUCAT ha assistit al curs de formació de la UIMP "La participación estudiantil en el horizonte 2020: bases para el cambio universitario" i ha guanyat la menció especial del jurat del "Concurso de buenas prácticas de representación estudiantil en la gestión universitaria"
El Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes ja és una realitat
03/12/2010 La Conferència General i posterior Junta del CIC han acordat la creació del Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes
El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, nou president de la Xarxa Vives
Rectors de les 21 universitats de la Xarxa s'han reunit a la Universitat Politècnica de Catalunya per elegir com a nou president el rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent. L’exrector de la Universitat de Lleida, Joan Viñas, ha estat nomenat vicepresident I de la institució.
Finalment hi haurà Beques EnginyCat pel curs 2011-12
29/07/2011 La 3a convocatòria de les Beques Enginycat ja és una realitat, només pendent de la concreció de les bases per a la seva publicació.
El CEUCAT es reuneix amb el Director de l'AGAUR
23/07/2011 El CEUCAT s'ha reunit amb el Director Executiu de l'AGAUR per parlar de les futures beques Equitat i Excel·lènci.
Es constitueix un grup de treball al CIC per tractar l'esport interuniversitari
29/06/2011 Un grup de treball format per tècnics d'esport de les universitats, representants del CEUCAT, el director del Consell Catalá de l'Esport, el subdirector general d'Activitats Esportives i Infraestructures, i el secretari general del CIC inicia la feina amb una primera reunió.
darrera modificació: Juliol 2011

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech