Accions del document

AQU es reuneix amb estudiants per parlar de qualitat

Comparteix Share
13/03/2013 La setmana passada el director de l'AQU Catalunya i un grup d'estudiants es van reunir per parlar de qualitat. acreditació de títols, inserció laboral i avaluació de la docència entre d'altres temes.
AQU es reuneix amb estudiants per parlar de qualitat

Comissió Estudiants AQU

El 5 de març ha tingut lloc la primera reunió de 2013 de la Comissió d'Estudiants d'AQU Catalunya, òrgan assessor que treballa per ampliar i sistematitzar la participació dels estudiants en les activitats d'avaluació de l'Agència i en aquells projectes que tenen un impacte directe sobre el col·lectiu de l'estudiantat.

 

Durant la sessió, el director d'AQU Catalunya ha presentat el desenvolupament dels processos del Marc VSMA i l'esborrany de la metodologia d'acreditació de les titulacions oficials; les responsables de l'estudi d'Inserció laboral han informat dels nous indicadors d'aquest àmbit que s'inclouran properament al WINDDAT; i finalment, el cap de l'Àrea de Professorat i Recerca ha explicat l'estratègia per a la reacreditació dels Manuals d'avaluació docent per al 2013.

 

L'Agència treballa per implicar els estudiants i conèixer la seva opinió sobre el disseny i desenvolupament dels projectes esmentat.

 

Diversos membres de la comissió d'estudiants de l'AQU són o han estat membre del CEUCAT: Gloria Perona, Gemma Espigares, Jordi Codony o Carlos Pérez en són exemples.

 

Font: AQU Catalunya i propi

darrera modificació: Març 2013

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech