Accions del document

Dia intens del CEUCAT a la Secretaria d'Universitats

Comparteix Share
17/01/2012 Avui el CEUCAT s'ha reunit de forma plenària amb el SUR i DGU, i més tard ho ha fet el president del CEUCAT amb el SGCIC

El CEUCAT ha mantingut avui una reunió de treball amb el Secretari d'Universitats i Recerca i el Director General d'Universitats. L'objectiu era tractar assumptes com el pressupost de les universitats pel 2012, el nou pla Jaume Serra Húnter i el consorci de serveis entre les universitats.

Els estudinats han traslladats les seves opinions sobre aquests temes tot fent èmfasi en que cal mantenir la qualitat de la docència que reben totes i tots els estudiants universitaris. Hi han pactat una propera reunió monogràfica sobre preus i taxes quan estigui clar quins límits posa el govern de l'Estat als augments de preus.

Per altra banda, el president del CEUCAT s'ha reunit amb el Secretari General del CIC per tractar temes de caire intern del consell com són el pressupost 2012 del CEUCAT, la presència del consell al Saló de l'Ensenyament, i l'aparició del CEUCAT a les webs oficials de la Generalitat entre d'altres.
arxivat sota: ,
darrera modificació: Abril 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech