Accions del document

El CEUCAT al Saló de l'Ensenyament

Comparteix Share
21/03/2012 El CEUCAT participa al Saló de l'Ensenyament 2012 amb la campanya "Informat i participa!" amb l'objectiu d'explicar als futurs estudiants universitaris que la universitat la fem entre tots, i que s'hi poden fer moltes coses a banda d'estudiar.
El CEUCAT al Saló de l'Ensenyament

Stand del CIC amb un plafó del CEUCAT

Les universitats catalanes estaran presents al Saló de l’Ensenyament que es farà del 21 al 25 de març. Com cada any, aquesta fira és un punt clau per la difusió dels diferents estudis universitaris que existeixen als estudiants de batxillerat.

Enguany, gràcies a un acord amb la Secretaria d'Universitats i Recerca, el CEUCAT serà present al Saló de l'Enseyament 2012 amb la campanya "Informa't i participa!".  L'objectiu és principal és explicar als futurs estudiants universitaris que la universitat la fem entre tots, i que s'hi poden fer moltes coses a banda d'estudiar: oci, cultura, esport, associacionisme, representació estudiantil, etc.

L'espai web ceucat.cat/participa dóna als estudiants una visió global sobre quines formes tenen al seu abast per participar, i el ofereix informació del seu interès: preus, beques, drets, etc.

Saló de l'EnsenyamentA la inaguració del Saló han assistit diversos representantants del CEUCAT, que han pogut visitar la fira en un acte presidit pel Sr. Antoni Castellà (Secretari d'Universitats i Recerca), Rectors, vicerectors i altres autoritats. Jordi Codony (president del CEUCAT) li ha traslladat a Antoni Castellà la creixement preocupació de l'estudiantat referent a preus públics i taxes universitàries arrel de les informacions publicades als mitjans de comunicació recentment. Tots dos s'han emplaçat a una propera reunió per tractar aquest tema més a fons, juntament amb la resta de representants d'estudiants de les universitats catalanes. Jordi Codony també ha conversat amb el Director General d'Universitats, el Director de l'AGAUR, el Secretari General del Consell Interuniversitari de Catalunya i amb diversos rectors sobre temes com els preus públics, les beques i ajuts, l'excel·lència en la docència, la internacionalització, etc.

Campanya Informa't i participa!

La campanya "Informa't i participa", que vol explicar als futurs estudiants universitaris que la universitat la fem entre tots i que s'hi poden fer moltes coses a banda d'estudiar, compta amb el suport de diversos canals de comunicació dins i fora del Saló:

 

WEB PARTICIPA: Un espai web especialment dissenyat per als futurs estudiants universitaris facilita l'accés a múltiples informacions d'interès com: preus, beques, esport, representació, associacionisme, etc.


VIDEO: Un espot publicitari, produit per estudiants de comunicació, anima a l'estudiantat a participar a la universitat més enllà de les classes, i a conèixer el CEUCAT.

 

 PUNT DE LLIBRE
: Un punt de llibre del CEUCAT convida a l'estudiantat a utilitzar un codi QR per accedir a la informació que és del seu interès.

STAND: A l'estand del Consell Interuniversitari del Catalunya el CEUCAT disposa d'un panell explicatiu amb informació sobre el consell i sobre la campanya "Informa't i participa!"
darrera modificació: Març 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech