Accions del document

El CEUCAT defensa la llibertat d’expressió i condemna tot tipus de violència

Comparteix Share
01/02/2012 El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) defensa la llibertat d’expressió de totes les persones i condemna qualsevol tipus de violència produïda dins o fora dels recintes universitaris.
La societat en general, i les universitats en particular, vivim temps complicats degut a la coneguda situació de l’economia i les finances a Europa i al Món. Les mesures que estan prenent les persones amb càrrecs de responsabilitat afecten directament als membres de la comunitat universitària. Això provoca que existeixi un malestar comprensible, que s’ha fet visible en reiterades ocasions.

El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes defensa el dret de tota persona, entitat o institució a expressar lliurement les seves opinions personals o col·lectives, i a transmetre les seves reivindicacions legítimes, racionals i justes d’una forma tranquil·la i pacífica.

El CEUCAT condemna fortament qualsevol tipus de violència produïda dins o fora dels recintes universitaris. En cap ocasió es pot tolerar l’ús de la violència contra persones.

Cal doncs que es respectin els drets fonamentals de les persones, i en particular la seva llibertat d’expressió. Com també cal que es respecti la integritat de qualsevol individu, equipament o material.

Per tot això el CEUCAT insta als equips de govern de les universitats i al Govern de la Generalitat a reflexionar sobre els fets ocorreguts els últims mesos, analitzar les seves causes i fer tot el possible per evitar que es tornin a produir en el futur.
darrera modificació: Febrer 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech