Accions del document

El CEUCAT dóna suport a la vaga en defensa de la universitat pública

Comparteix Share
21/05/2012 El Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes dóna suport a la vaga i mobilitzacions convocada de forma unitària per tots els nivells de l'educació de l'Estat, amb l'objectiu de defensar el sistema educactiu públic en general, i el sistema universitari en particular.
Les actuacions de l'administració durant els últims mesos i setmanes en relació al sistema universitari porten al CEUCAT a manifestar:
  1. El nostre contundent desacord amb l’increment de preus públics a la universitat, que farà més difícil l’accés a l’educació superior.
  2. La nostra oposició a l’augment de penalitzacions als repetidors sense que s’hagin analitzat les causes dels baixos rendiments acadèmics ni s’hagi estudiat els greuges comparatius que provocarà.
  3. La insuficiència manifesta del sistema de beques actual pels estudiants universitaris, que s’accentua a Catalunya on el cost de viure és més elevat.
  4. El perill d'abandonament dels estudis que córren molts estudiants degut a l'enduriment dels requisits per tenir dret a una beca
  5. La manca de diàleg amb l’estudiantat, els rectors i els altres col·lectius universitaris abans d’aprovar un Reial Decret Llei d’aquesta magnitud.
El Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes dóna suport a la vaga i mobilitzacions convocada de forma unitària per tots els nivells de l'educació de l'Estat, amb l'objectiu de defensar el sistema educactiu públic en general, i el sistema universitari en particular. I convida a tothom que participi d'aquesta jornada que ho faci de forma pacífica, per donar encara més força al missatge que cal transmetre: Volem una univeristat pública de qualitat!
darrera modificació: Maig 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech