Accions del document

El CEUCAT entrega el manifest contra el RD14/2012 al Ministeri, i es convoca un plenari del CEUNE

Comparteix Share
02/07/2012 En una reunió de la Comissió Permanent del CEUNE el president del CEUCAT ha entregat les gairebé 6500 firmes contra el RD14/2012. A la mateixa reunió, s'ha aprovat la convocatòria del plenari del CEUNE.
El CEUCAT entrega el manifest contra el RD14/2012 al Ministeri, i es convoca un plenari del CEUNE

Estudiants de la CP CEUNE

Des de la presa de possessió del nou goven de l'Estat, els membres del Consejo de Estudiantes Universitario del Estado (CEUNE) han fet arribar peticions al Ministeri per tal que es convoqués el plenari del CEUNE. No ha estat fins gairebé 8 mesos després que el Ministeri ha accedit a convocar l'òrgan. Per fer-ho, s'ha reunit avui a Madrid la comissió permanent del CEUNE, que tenia com a únic punt de l'ordre del dia la convocatòria del plenari.

El plenari del CEUNE es convocarà a mitjans de juliol i incorporarà a l'ordre del dia un informe del Ministre, un debat sobre els últims decrets aprovats pel Consell de Ministres en matèria universitària i l'elecció de diversos càrrecs com la vicepresidència segona, diversos membres de la comissió permanent o els patrons de la fundació ANECA.

Durant la reunió, el president del CEUCAT ha aprofitat per carregar contra el RD14/2012, contra la política del Ministeri d'Educació de no permetre el diàleg previ a l'aprovació dels decrets i contra la convocatòria de beques MECD que augmenta els requisits acadèmics per obtar a beca.

  • Per una banda, ha fet entrega de les gairebé 6500 firmes recollides contra el RD14/2012, per ser un decret que permet grans augments de preus sense que s'obligui a augmentar les beques.
  • Per altra, ha traslladat el descontentament dels membres del CEUCAT per la manca de diàleg previ a l'aprovació dels decrets en àmbit d'educació universitària, tot i l'existència d'òrgans de participació reconeguts per la LOMLOU.
  • I finalment, ha mostrat el seu rebuig a una convocatòria de beques generals que endureix els requisits acadèmics, ja que és una penalització suficient que les beques no cobreixin el preu de segones i successives matrícules.
darrera modificació: Juliol 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech