Accions del document

El CEUCAT entrevista als partits polítics

Comparteix Share
2012-11-22 El CEUCAT ha recollit preguntes de l'estudiantat i se les ha plantejar als responsables d'universitats dels partits polítics presents al parlament

L’estudiantat universitari vol jugar un paper actiu en la política del nostre país, i per fer-ho cal estar el maxim d’informat possible. Per aquest motiu el CEUCAT ha volgut ajudar a difondre què volen fer els partits polítics en matèria d’universitats.

Per fer-ho, ha recollit les preguntes de la comunitat universitària a través del seu web, i les ha traslladat a les set formacions que actualment són presents al Parlament de Catalunya. Les entrevistes s'han centrat en vuit blocs temàtics:

BLOC 1: SISTEMA UNIVERSITARI CATALÀ, BLOC 2: PREUS PÚBLICS I BEQUES, BLOC 3: DOCÈNCIA I ESPAI EUROPEU SUPERIOR, BLOC 4: LEGISLACIÓ I PRESSUPOSTOS, BLOC 5. GOVERNANÇA, BLOC 6: PROFESSORAT, BLOC 7: PRÀCTIQUES EXTERNES, MOBILITAT I INTERNACIONALITZACIÓ, BLOC 8: POLÍTICA DE COMUNICACIÓ.

Les entrevistes s'han resumit en un document consultable via web, i properament estaran disponibles els videos de les entrevistes completes.

Els continguts de les entrevistes es poden citar i copiar per a qualsevol ús sempre que s'indiqui correctament la font: Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes


Resum de les entrevistes


Cal deixar constància que la voluntat del CEUCAT no és en cap cas analitzar les propostes, ni valorar-les, ni posicionar-se, ni vincular-se a un partir polític concret. L’objectiu és oferir a l'estudiantat en particular i a la societat en general, d'una forma fàcil i sintetitzada la posició i opinions que en matèria universitats tenen els partits politics
.

Espot promocional 


Contingut relacionat
Eleccions al Parlament 2012
darrera modificació: Novembre 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech