Accions del document

El CEUCAT es referma contra el RD14/2012 i allarga el mandat del President

Comparteix Share
08/05/2012 El Ple del CEUCAT reunit a Girona el passat cap de setmana ha reiterat la seva oposició al RD14/2012 i ha prorrogat el mandat del president fins a final de curs
El CEUCAT es referma contra el RD14/2012 i allarga el mandat del President

Ple CEUCAT

El Plenari del CEUCAT es va reunir a la Universitat de Girona aquest dissabte per tractar multitud de temes pendents.

L'acte va començar amb una breu inaguració a càrrec de la Vicerectora d'Estudiants i Cooperació, que excusà l'assistència de la Rectora, tot posant de manifest l'oposició dels rectors al RD14/2012 (tal com es plasma al comunicat de la CRUE del dijous anteriors).

El Ple va començar amb un detallat informe del president, que explicava totes les últimes notícies i novetats referents a l'àmbit universitari. Les referents al RD14/2012 es resumien el passat 30/05 en aquesta notícia. També va informar de la dimissió del cap de comunicació del CEUCAT, per motius de manca de temps; així com de l'alliberament dels estudiants de la UB detinguts el dia de la vaga general.

Seguidament es va presentar l'informe de tresoreria i es va aprovar el pressupost ordinari del CEUCAT, que enguany compta amb 2000,00€ (a banda d'altres subvencions finalistes).

Durant diverses hores el plenari va analitzar i debatre sobre la situació desencadenada per l'aprovació del RD14/2012. Tots els assistents van mostrar el seu rebuig al text tant pel contingut com per la forma, i van redactar una estratègia a seguir a partir d'ara que conté diversos tipus d'accions. Entre moltes altres coses, el CEUCAT va acordar adherir-se al comunicat de la CRUE.

 

Aquest ple va servir per presentar la memòria 2011 del CEUCAT, que compta amb una versió resumida en forma de video. També es va presentar l'esborrany de les conclusions de les II Jornades Obertes del CEUCAT, que es pubilcaran al web els propers dies.

Després d'aprovar la participació del CEUCAT a l'Assemblea Ordinària del Consell de Joves de Sabadell (CJS) i una propera reunió amb el Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC), el ple va distribuir responsabilitats entre els seus membres per tal d'avançar totes les tasques pendents. També es va decidir nomenar al Sr. Gerard Solà com a cap del Gabinet de Comunicació.

El ple acabava amb la ratificació dels acords presos via telemàtica abans de la celebració del plenari i el debat i acord sobre la presidència del CEUCAT. A proposta del President es va votar una moció de confiança que va ser aprovada per unanimitat. I el plenari va decidir allargar el mandat del President fins a final de curs per evitar un relleu en aquests difícils moments i per mantenir la relació directa amb el Ministeri a través de la comissió permanent del CEUNE (ja que amb un canvi de president el CEUCAT deixaria de ser membre d'aquesta comissió).

darrera modificació: Maig 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech