Accions del document

El CEUCAT es reuneix amb el Director de l'AGAUR

Comparteix Share
23/07/2011 El CEUCAT s'ha reunit amb el Director Executiu de l'AGAUR per parlar de les futures beques Equitat i Excel·lènci.
El CEUCAT es reuneix amb el Director de l'AGAUR

CEUCAT i AGAUR

Tal com va anunciar el Secretari General al més de juny, enguany el govern de la Generalitat de Catalunya ha creat un nou sistema de beques a partir de part dels ingressos provinents de l'augment de les matrícules.

El CEUCAT s'ha reunit amb el Director Executiu de l'AGAUR, Pere Pardo, per tal de participar al procés de redacció de les bases de la convocatòria.

La reunió, a la que van assistir tres representants del CEUCAT (Jordi Codony, Maria Rodríguez i Carlos Pérez), va permetre copsar la voluntat de l'AGAUR de comptar amb la participació de l'estudiantat i escoltar les seves propostes.

Algunes de les consignes que va transmetre el CEUCAT a l'AGAUR, fruit del ple del CEUCAT que s'havia celebrat el dissabte anterior, són:

 
  • Ara per ara, coneixent la situació econòmica de moltes families i vist l'augment de les matrícules, cal prioritzar les beques Equitat per damunt de les beques Excel·lència.
  • Les bases de les beques Equitat han de ser molt semblants a les beques MEC, però amb llindar lleugerament més elevats. D'aquesta manera s'evitaran greuges comparatius.
  • Respecte els rendiments acadèmics mínims, cal tenir en compte que l'últim anys d'estudis la condició ha de ser matricular totes les assignatures que faltin per acabar (i no matricular un curs sencer).
  • Per tal que les beques arribin al màxim nombre de persones, el CEUCAT està d'acord amb que les beques Euitat cobreixin el 50% del cost de la matrícula als seus beneficiaris.
  • Pel mateix motiu, pel que fa a la compatibilitat amb d'altres excempcions, el CEUCAT creu que les beques han de cobrir el 50% del que pagaria l'estudiant si no tingués beca Equitat.
  • Les beques Excel·lència haurien d'estar basades en notes mitjanes evaluades a partir de percentils (A, B, C ...) i no pas a partir de les notes numèriques. D'aquesta forma s'evitaran greuges deguts a les diferents mitjanes que té cada titulació.
Contingut relacionat
INFObeques
arxivat sota: ,
darrera modificació: Agost 2011

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech