Accions del document

El CEUCAT es reuneix en ple a la UOC

Comparteix Share

El passat dissabte dia 17 d’octubre el Ple del CEUCAT va celebrar la reunió mensual prevista segons el calendari amb l’assistència de 17 representants de les diferents universitats catalanes: Universitat de Barcelona (UB), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat de Girona (UdG), Universitat de Lleida (UdL), Universitat Rovira i Virgili (URV), Universitat de Vic (UV), Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Universitat Pompeu Fabra (UPF) i Universitat Oberta de Catalunya (UOC).


Ens va acollir la Universitat Oberta de Catalunya a la seu que té a l’Avinguda Tibibado de Barcelona.


El dens ordre del dia va fer que en primera instància es tractessin diferents temes proposats per ser resolts des de coordinació i es fes la presentació de la memòria semestral de les activitats realitzades entre les que va destacar la del Debat sobre el model d’educació universitària celebrat el dia 16 de setembre a la Sala Capella de l’ETSEIB (UPC) de Barcelona, amb els diferents partits candidats a les eleccions catalanes del 27 setembre i del que se’n va fer una valoració general molt positiva.


Un altre punt de l’ordre del dia va ser la ratificació dels membres del Consell de Govern i del Consell Assessor d’AQU a partir de les candidatures presentades i ponderades segons els requisits. Part de la jornada es va centrar en el treball sobre la pròpia estructura del CEUCAT i la participació i interacció entre els seus membres, amb la incorporació de noves eines de treball col·laboratives que facilitin la realització de les diferents tasques assignades i una millor comunicació entre els membres responsables.


Com a temes on el CEUCAT hi fa aportació i en el Ple se’n varen concretar una part dels continguts, destaquen la participació el proper dia 7 de novembre a la Jornada de Formació en Qualitat que organitza l’AQU i les Jornades de Formació sobre Comunicació Política que Xarxa Vives té previst de fer a València el proper mes de febrer.


Per acabar ens emplacem a la propera convocatòria que tindrà lloc els dies 14 i 15 de novembre al Campus de Terrassa de la UPC i en la que destaca la realització d’una jornada de formació per als membres assistents.

darrera modificació: Octubre 2015

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech