Accions del document

El CEUCAT participa a la resolució de beques equitat i excel·lència

Comparteix Share
19/09/2012 Avui el CEUCAT ha participat a la comissió de selecció que ha acordat la resolució de les beques equitat i excel·lència del curs passat
Les beques Equitat i Excel·lència són les noves beques creades per la Generalitat de Catalunya. Creades a partir de l'increment de preus que vam patir al curs 2011-12.

Avui s'ha reunit la comissió de selecció, encarregada de fer la resolució de la convocatòria d'aquestes dues noves beques. Està presidida pel Director General d'Universitats (LLuis Jofre), el Director de l'AGAUR (Pere Pardo), els vicerectors d'estudiants de les universitats púbilques i el president del CEUCAT (Jordi Codony).

Durant la reunió s'ha resolt la convocatòria de beques del curs passat, tant Equitat com Excel·lència, que queda pendent d'assumptes de caire tècnic per tal de ser ratificada i publicada oficialment. Haurem d'esperar encara uns dies per saber qui ha obtingut aquestes beques.

Pel que fa al curs actual, encara tens temps de demanar les beques Equitat (convocatòria oberta) i Excel·lència (convocatòria encara no oberta). Trobaràs més informació al web de l'AGAUR i al de la teva universitat.
darrera modificació: Setembre 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech