Accions del document

El CEUCAT participa a l'Assemblea de CREUP de Salamanca

Comparteix Share
El Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes participa de la 56ena Assemblea General Ordinària de CREUP

Des del passat dia 25 de Novembre i fins el proper dia 29, els Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes participa de la 56ena Assemblea General Ordinària de la Coordinadora de Representantes de Estudiantes de Universidades Públicas (CREUP), que s'està duent a la Universitat de Salamanca.

En aquesta assemblea es treballaran, a més a més dels assumptes de tràmit, els informes de Dimensió Social i de Aprenentatge Centrat en l'Estudiant. Des del CEUCAT valorem molt positivament el treball fet tots dos informes, pensem que tant l'un com l'altre són eixos de treball que cal potenciar i fer-nos nostres. No obstant això, en el treball del text sobre Dimensió Social hem cregut adient allargar els apartats de Gènere (pdf) i Diversitat Sexo-Afectiva i d'Identitat de Gènere (pdf).

A més a més, el CEUCAT hem cregut emplaçar CREUP a defensar els drets de l'Estudiantat Català a través de d'una resolució per la qual s'exigeix el traspàs total de les competències en matèria de beques (pdf), un posicionament que creiem imprescindible per a agilitzar els mecanismes d'obtenció de beques i per tal que la competència íntegra de les beques correspongui a la Generalitat de Catalunya, emplaçant al govern espanyol a complir les sentències del Tribunal Constitucional que així ho indiquen. També hem cregut adient presentar una moció interna per l'elaboració, publicació i publicitació de la documentació interna i externa en les llengües cooficials de l'Estat (pdf), que servirà per apropar l'activitat de CREUP a l'estudiantat català.

Creiem en la importància de participar de la CREUP en tant que aquesta entitat és membre de ple dret de l'European Students Union (ESU), el principal ens europeu de representació estudiantil. Així doncs, els posicionaments del CEUCAT que hagin estat aprovats a CREUP podran servir per incidir en les polítiques Universitàries Europees, donat que CREUP podrà emplaçar a ESU a adoptar aquests textos quan es tractin les temàtiques corresponents.


creup salamanca


darrera modificació: Novembre 2015

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech