Accions del document

El CEUNE rectifica i reconeix l'experiència de les agències autonòmiques de qualitat

Comparteix Share
03/07/2013 La comissió permament del CEUNE fa marxa enrere i permet que estudiants amb formació i experiència en agències autonòmiques com AQU Catalunya puguin presentar-se a les eleccions per formar part del consell asessor de l'ANECA.
Finalment la comissió permanent del CEUNE ha fet marxa enrere i va modificar els criteris que han de complir els candidats a formar part del consell assessor de l'ANECA. El proper dia 10 de juliol es celebraran les eleccions, durant el ple del CEUNE.

El CEUCAT, i representants d'universitats d'altres punts de l'Estat, havien demanat reiteradament un canvi de postura, ja que aquest veto suposava menystenir les agències autonòmiques de qualitat.

Va ser el passat 5 de desembre de 2012 quan la permanent del CEUNE va vetar l'accés al consell assessor de l'ANECA als estudiants que han adquirit formació i experiència en qualitat en agències com l'AQU Catalunya, i la resta d'agències de qualitat autonòmiques. Es feia introduint una clàusula als criteris recollits a la convocatòria d'eleccions per a aquest òrgan, tot i la ferma oposició del representants catalans presents a la reunió Jordi Codony (expresident del CEUCAT) i Carlos Pérez.

Al plenari del CEUNE (18/12/13), on s'havien de produir les eleccions al consell assessor de l'ANECA, aquesta restricció aprovada per la permanent va rebre tal rebuig que el Secretari General d'Universitats del Ministeri d'Educació (Federico Morán) es va veure obligat a retirar el punt de l'ordre del dia i postposar les eleccions.
arxivat sota: , ,
darrera modificació: Juliol 2013

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech