Accions del document

El CEUNE reprèn l'activitat després del canvi de govern

Comparteix Share
02/04/2012 La Comissió Permanent del CEUNE s'ha reunit avui amb la nova Secretaria General de Universidades, però no s'ha pogut entrar a debatre aspectes concrets.
El CEUNE reprèn l'activitat després del canvi de govern

Comissió Permanent del CEUNE

La reunió d'avui a Madrid, el primer contacte del nou ministeri amb el Consejo de Estudiantes Universitarios del Estado, ha estat una trobada cordial a la que han assistit la nova Secretaria General de Universidades, Amparo Camarero,  el Director General de Política Universitária, Federico Morán, i la Subdirectora General de Coordinación y seguimiento universitario, Cristina Moneo. Per part dels estudiants el president del CEUCAT ha assistit juntament amb la resta de membres de la comissió permanent del CEUNE.

Ha estat una reunió de presentació del nou equip de la secretaria, així com el moment perquè els estudiants haguem posat damunt la taula tots els temes que tenim pendents i que preocupen l'estudiantat. Però no hi ha hagut temps per aprofundir en cadascun dels temes, que haurà d'esperar a la propera reunió. 

Davant la preocupació generada els darrers dies sobre els possibles canvis en preus de matrícula o beques, ens han dit que estan estudiant aquests temes però que encara no hi ha una proposta  sobre la taula. Si que han avançat, però, que el pressupost destinat a beques no disminuirà respecte l'any passat, i que el principal criteri per atorgar una beca seguirà sent el nivell socioeconòmic. No descarten introduir algun canvi als requisits acadèmics que tingui més en compte les diferents taxes de rendiment segons les àrees de coneixement. (Ara només es distingeixen dos blocs: arquitectures i enginyeries, i la resta).

També hem traslladat al Govern la necessitat de convocar el plenari del CEUNE per tractar aquests assumptes directament amb els representants de cada universitat.

Amparo Camarero s'ha compromès a estudiar totes les nostres peticions i a mantenir-nos informats de tots els passos que es vagin donant en aquest sentit. A més, per aprofundir amb els temes que hi ha sobre la taula els estudiants ens reunirem properament amb el Ministre José Ignacio Wert.
darrera modificació: Abril 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech