Accions del document

El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) ha treballat què implica #ViureiEstudiar

Comparteix Share
El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) ha treballat què implica #ViureiEstudiar i en presenta els resultats a partir del document Viure i Estudiar. Millorant les condicions de vida, millorem el rendiment acadèmic.

Barcelona, 7 de juny de 2016 - El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) ha treballat què implica #ViureiEstudiar i en presenta els resultats a partir del document “Viure i Estudiar. Millorant les condicions de vida, millorem el rendiment acadèmic”.

 

Estudiar a la Universitat normalment va molt més enllà d’anar a les classes i pràctiques i preparar-se els exàmens finals. Sovint és un estil de vida que acostuma a estar limitat per la disponibilitat de temps, recursos, ingressos i espais. Uns ítems que –més vegades de les que voldríem– estan íntimament relacionats amb les opcions d’habitatge i mobilitat a les que tenen accés els i les estudiants universitaris de Catalunya.

 

Així doncs, en aquest document primerament farem una anàlisi, a tall d’introducció, de com afecten els recursos, els ingressos, el temps i els espais de què disposen els i les estudiants en el seu rendiment acadèmic. Cal dir, abans que res, que els quatre indicadors que analitzarem estan íntimament relacionats: és inevitable parlar d’un sense referir-nos també als altres.

 

La campanya que acompanya aquesta presentació està dissenyada per ser difosa a través de les xarxes socials, principalment via Twitter (@ceucat) i està dividida en dues fases: una més formal i acadèmica i que tindrà ressò als matins i contindrà petits extractes del treball que es presenta i s’identificarà amb el #viureiestudiar; i la segona, centrada durant les tardes, més participativa i lúdica amb el #launiesdura on imatges divertides (memes) intentaran reflectir vivències quotidianes dels i les estudiants universitaris.

darrera modificació: Juny 2016

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech