Accions del document

Curs de formació per a estudiants universitaris en Garantia de Qualitat (22 i 29nov)

Comparteix Share

El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) juntament amb l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) i la Universitat de Barcelona (UB), tots tres implicats amb la formació dels representants estudiantils, organitzem un curs per a estudiants del sistema universitari català en garantia de Qualitat.

 

L’objectiu principal dotar als representants estudiantils d’eines i formació per a que puguin participar en els processos de Garantia de Qualitat interns de les Universitats del Sistema Universitari Català amb garanties. I també per alguns d’ells participin en els processos d’avaluació externa d’AQU.

 

El curs tindrà lloc els dissabtes 22 i 29 de novembre de 2014 (de 9h a 14h) a l’edifici Josep Carner de la Universitat de Barcelona.

 

Podeu consultar el programa del curs: https://www.ceucat.cat/publicacions/informes-i-estudis/documents/curs-de-formacio-per-a-estudiants-universitaris-en-garantia-de-qualitat-22-i-29nov/view

 

El curs s’adreça a estudiants universitaris que tinguin relació amb la representació estudiantil.

Per inscriure’s cal complimentar el formulari d’inscripció en el que hi figuraran les seves dades personals, així com informació de la seva experiència en representació i un carta de motivació (150 paraules). La inscripció és gratuïta.

 

El període d’inscripcions serà de l’11 al 18 de novembre, fins a esgotar les places.

 

Inscripcions: https://docs.google.com/a/ceucat.cat/forms/d/1_LLw-HbnY0Re5wTZnwUJIYt_b1f02scVqPbixQiXQAQ/viewform

 

Per qualsevol dubte: ceucat@ceucat.cat

darrera modificació: Novembre 2014

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech