Accions del document

El Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes ja és una realitat

Comparteix Share
03/12/2010 La Conferència General i posterior Junta del CIC han acordat la creació del Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes
El Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes ja és una realitat

Conferència General del CIC 02/12/2010

A la Conferència General del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) celebrada el dia 02 de desembre de 2010 es van realitzar els informes pertinents per part del Conseller Huguet, el Director General d'Universitats, el Comissionat d'Universitats i Recerca i el Secretari General del CIC.

El cinquè punt de l'ordre del dia consistia en la proposta de creació del Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes, que tindrà com a objectiu representar tot l'estudiantat universitari català i elevar propostes als Rectors i al Conseller. Després d'una presentació per part del Rector Giró (UPC) i la intervenció de tots els estudiants, el comissionat i alguns vicerectors la Conferència ha informat favorablement sobre aquest punt.

Posteriorment, la Junta del CIC celebrada en acabar la conferència els Rectors i Presidents de Consells Socials han acordat la creació del Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes sota el paraigües del CIC i lligat a la comissió d'Accés i Afers Estudiantils. Celebrem doncs la creació del Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes.

La reunió va tenir lloc a l'Aula Magna del Rectorat de la Universitat de Barcelona, i va comptar amb la presència del Conseller Huguet, els Rectors i Presidents dels Consells Socials de les universitats catalanes, i representants de les universitats, l'Institut d'Estudis Catalans, l'AQU i el govern. Per part de la UPC, i en representació de l'estudiantat, hi ha intervingut el coordinador del CdE UPC Jordi Codony.

El Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes és fruit de tot un any de feina d'un Grup de Treball endagat per la Comissió d'Estudiants del CIC,  que ha comptat amb el suport de la professora Mariona Ferrer (UPF) i del personal del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa (DIUE). Cal fer un reconeixement especial a la Sra. Eva Inglés (del Comissionat d'Universitats i Recerca), a qui agraim profundament la tasca que ha realitzat durant tot aquest temps.
darrera modificació: Agost 2011

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech