Sou a: Inici » Notícies » El Consell de Ministres aprova RD practiques externes i autoritza la transferència del cost de la gestió de beques a Catalunya
Accions del document

El Consell de Ministres aprova RD practiques externes i autoritza la transferència del cost de la gestió de beques a Catalunya

Comparteix Share
18/11/2011 El Consell de Ministres aprova el cost de gestió de les beques universitàries que es transferirà a Catalunya i el Reial Decret de pràctiques externes

BEQUES UNIVERSITÀRIES


El Consell de Ministres també ha aprovat l'import màxim que serà transferit a la Generalitat en concepte del cost de gestió de les beques (que actualment gestinava Catalunya sense rebre la corresponent compensació econòmica).

Aquesta aprovació sobre el cost de la gestió de les beques permetrà que a la propera Comissió Bilateral Generalitat-Estat es pugui fer efectiu el traspàs de la competència normativa sobre beques universitàries.

El Ministeri d'Educació té previst subscriure un conveni de col·laboració amb el Govern de la Generalitat en el qual s'estableix la compensació al Govern català abans de finalitzar el 2012 per les despeses que suposa la gestió prevista en el present conveni, que s'avaluen en un 1 per 100 de l'import total a que ascendeixin les beques i ajudes que es concedeixin sense que el seu import pugui excedir la quantitat de 1.410.877 euros.

RD PRÀCTIQUES EXTERNES

Avui el Consell de Ministres ha aprovat el Reial Decret que regula les pràctiques externes. Alguns dels aspectes que regula són: l'objectiu de les pràctiques, entitats col·laboradores i destinataris, requisits, tutories, continguts dels convenis de cooperació educativa i drets i deures de l'estudiantat en relació a les pràctiques.

Més informació a:
Acord Consell de Ministres: RD pràctiques externes
darrera modificació: Febrer 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech