Accions del document

El Consell d'Estudiants de la Universitat de Perpinyà visita el CEUCAT

Comparteix Share
24/06/2012 Una delegació del Consell d'Estudiants de la Universitat de Perpinyà s'ha reunit amb el president del CEUCAT i ha compartit una estona amb el plenari per tal d'iniciar una relació més estreta entre ambdós organismes
Aquesta setmana han començat les relacions internacionals del CEUCAT. I és que el consell ha rebut la visita d'una delegació del Consell d'Estudiants de la Universitat de Perpinyà: el seu president (i vicerector d'estudiants), Tayssir Azouz, i el President de l'Associació d'Estudiants de Dret de la mateixa universitat, Fabien Ginoux.

Divendres 22 pel matí s'han reunit el president del CEUCAT per fer una presentació institucional d'ambdós organismes, un analisi comparat dels sistemes de representació estudiantil a Catalunya i a França, així com per intercambiar opinions sobre l'actual situació en matèria universitària que viuen els dos paísos.

A més, la delegació de Perpinyà ha presentat una proposata de projecte de col·laboració transfrontera, en el marc de l'Euroregió, que pot portar a estrènyer lligams pel que fa a estudis, esport, oci i cultura, entre d'altres.

Al vespre, el ple del CEUCAT s'ha reunit amb la delegació de Perpinyà, amb qui ha compartit una estona informal que ha servit per estrènyer els lligams entre ambdós consells i presentar el projecte de col·laboració que proposa el consell francès.

darrera modificació: Juny 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech