Accions del document

Èlia Pascual, millor esportista catalana universitària 2011

Comparteix Share
La llançadora de javelina ha guanyat als Campionats de Catalunya i d’Espanya Universitaris d’Atletisme.
Èlia Pascual, millor esportista catalana universitària 2011

Èlia Pascual

L’atleta Èlia Pascual, estudianta de l’Escola d’Enginyeria d’Igualada, adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya. BarcelonaTech(UPC), ha estat escollida millor esportista catalana universitària del 2011.

Aquest reconeixement atorgat per l’entitat Esport Català Universitari, que organitza els Campionats de Catalunya Universitaris, reconeix la brillant trajectòria de l’atleta i els resultats obtinguts enguany. Al 2011, Èlia Pascual ha guanyat la prova de javelina tant al Campionat de Catalunya Universitari d'Atletisme com a la mateixa competició a nivell estatal, en les quals representa a la UPC. A més d’imposar-se en l’àmbit universitari, l’esportista del Club Atlètic Igualada també ha revalidat el triomf al Campionat de Catalunya d’Atletisme Absolut, i ha estat tercera al Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern.

Èlia Pascual va rebre el guardó de Millor Esportista Catalana Universitària en un acte que va tenir lloc a la Universitat de Lleida el 22 de setembre, en el qual també se la va reconèixer com a Millor Esportista Catalana Universitària d’Atletisme Femení. La llançadora de javelina, que té una millor marca de 51,32 metres, estudia Enginyeria Tècnica Industrial en Química Industrial a l’Escola d’Enginyeria d’Igualada.

FONT: premsa UPC
arxivat sota:
darrera modificació: Setembre 2011

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech