Accions del document

Els preus del curs vinent ja són oficials!

Comparteix Share
13/07/2013 Ja és al DOGC el decret que fixa els preus de matrícula per al proper curs 2013/2014
Després de debatre amb el CEUCAT i amb els rectors, i després de reunirse la Conferència General del CIC, el govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat el decret que fixa els preus pel curs 2013-14.

El preu dels graus es mantené respecte de l'any anterior, mentre que als màsters s'incrementa l'IPC. Canvia també el preu en les enginyeries pel canvi en el preu de l'experimentalitat.

Al web del CEUCAT disposes d'un resum amb les principals dades d'aquest decret. La calculadora, que et permet estimar quan pagaràs el curs vinent, serà actualitzada quan coneguem el decret que regula les beques equitat.

Pots consultar l'Informe sobre l'evolució dels preus públics i taxes 2011-2013, que conté una comparativa dels preus els últims cursos.

Els propers dies esperem que es publiquin també el Real Decret pel que s'estableix els umbrals de renta i patrimoni familiar i les quanties de les beques i ajuda a l'estudi per part del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports. I el Decret de la Generalitat on es regulen les Beques Equitat gestionades per l'AGAUR.

Disposes de més informació a

 

Sobre tot plegat:


Sobre preus: Sobre beques:

 

arxivat sota:
darrera modificació: Juliol 2013

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech