Accions del document

Es constitueix un grup de treball al CIC per tractar l'esport interuniversitari

Comparteix Share
29/06/2011 Un grup de treball format per tècnics d'esport de les universitats, representants del CEUCAT, el director del Consell Catalá de l'Esport, el subdirector general d'Activitats Esportives i Infraestructures, i el secretari general del CIC inicia la feina amb una primera reunió.
El CIC constitueix un grup de treball que analitzarà la situació i un possible marc de promoció d'activitats de l'esport universitari a Catalunya. Hi participan diversos experts i representants universitaris; tres estudiants delegats del Consell de l'Estudiantat de les Universitats de Catalunya (CEUCAT);  el director del Consell Catalá de l'Esport, Albert Marco; el subdirector general d'Activitats Esportives i Infraestructures, Josep Oriol Marcé, i el secretari general del CIC, Claudi Alsina.

La sessió constitutiva ha tingut lloc el 29 de juny, en la que s'h aposat damunt la taula la situació actual de l'esport interuniversitari i les preocupacions que hi ha respecte aquest assumpte.

El grup de treball seguirà la seva tasca amb una propera reunió després de l'estiu.
Contingut relacionat
INFOesport
arxivat sota:
darrera modificació: Agost 2011

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech