Accions del document

Finalment hi haurà Beques EnginyCat pel curs 2011-12

Comparteix Share
29/07/2011 La 3a convocatòria de les Beques Enginycat ja és una realitat, només pendent de la concreció de les bases per a la seva publicació.
Les universitats i la Secretaria d’Universitats i Recerca van acordar cofinançar una nova convocatòria de beques Enginycat per al curs 2011/12. Us podem avançar que seguiran sent beques adreçades a estudiants i estudiantes de darrers cursos d’enginyeria, que tindran una durada d’entre 8 i 9 mesos, depenent de cada universitat.
 
La tasca dels mentors i mentores Enginycat serà la d’assistir, orientar i donar suport als estudiants nouvinguts de primers cursos d’enginyeria de les diferents universitats catalanes adherides al programa, durant 8 hores setmanals.
 
La convocatòria es farà pública al web de l’AGAUR (www.gencat.cat/agaur) a partir de la primera setmana de setembre. Un cop es publiquin les bases a la web de l’AGAUR, tots i totes les interessades us haureu d’adreçar als vostres respectius centres per fer els tràmits oportuns.
 
Si esteu interessats i us ve de gust transmetre la vostra experiència com estudiants als nous companys i companyes, us animem a estar atents a la publicació de la nova convocatòria i a sol·licitar la beca.

FONT: EnginyCat
Contingut relacionat
INFObeques
arxivat sota:
darrera modificació: Agost 2011

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech