Accions del document

Formant representants d'estudiants, a la UdL

Comparteix Share
30-10-2012 Aquest passat dissabte la UdL ha finalitzat el seu curs de formació de representants. Una de les activitats ha versat sobre l'activitat del CEUCAT
Al voltant de mig centenar d’estudiants universitaris, de diferents facultats de la UdL han participat al curs de representació estudiantil que el Consell de l’Estudiantat de la UdL i el Vicerectorat d’Estudiantat celebra per tercer any consecutiu.

 

Les jornades, que s'han celebrat durant dos caps de setmana, han consistit en fomentar la participació dels estudiants en els òrgans de govern universitaris i formar i reflexionar al voltant de la representació estudiantil.

 

Els assistents han pogut analitzar i simular casos pràctics relacionats amb les incidències que es poden trobar dia a dia en la docència dels estudis i compartir experiències. Aquesta tercera edició ha comptat amb diferents tallers instructius com el de Toni Bardera, professor de la Universitat de Girona en habilitats comunicatives i socials, Iolanda Tabarès, psicòloga, formadora i consultora de Recursos humans, i Carme Sala, Cap de l’oficina de Qualitat de la UdL. Toni Bardera va instruir als estudiants en habilitats comunicatives bàsiques, com per exemple el nexes comunicatius i l’assertivitat. Iolanda Tabarès ha explicat les regles del joc per a l’èxit de la comunicació i Carme Sala ha introduït als estudiants en el marc de la qualitat a través de diversos exercissis, com ara la simulació d’una comissió d’estudis.

 

Per la seva banda, les coordinadores del Consell de l’Estudiantat, Gemma Espigares i Aurembiax Giribet, han organitzat una dinàmica d’estructura de la Universitat amb la posada en pràctica de diferents casos relacionats amb la docència. També s’ha comptat amb la participació de Jordi Codony, ex president del Consell de l’Estudiantat de les Univeritat Catalanes (CEUCAT) que ha parlat als estudiants d’aquest òrgan de representació estudiantil suprauniversitàri.


Font: Consell de l'Estudiantat de la UdL
arxivat sota: , ,
darrera modificació: Octubre 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech